Automotive


Solutii pentru Automotive


Industria Auto este pe cat de complexa, pe atat de provocatoare, indeosebi prin prisma noilor tehnologii care promit sa transforme substantial aceasta industrie. Analiza vanzarilor si a profitabilitatii, analiza de stoc si a fluxurilor de productie, analiza interactiunilor cu clientii raspund unor serii de intrebari pe care managerii din industria auto le pun pentru a putea sa isi monitorizeze si sa isi imbunatateasca performanta.

Analizele si rapoartele relevante obtinute cu solutii moderne de Business Intelligence vin sa simplifice luarea deciziilor si in industria auto. Identificarea de noi trenduri, optimizarea costurilor cu stocurile, monitorizarea calitatii produselor si serviciilor oferite aduc o noua imagine asupra business-ului si il fac mai flexibil, mai competitiv, mai performant.

E ca si cum ai avea cateva sute de cai sub capota: cand decizi sa accelerezi, se cunoaste imediat. 🙂

The automotive revolution is speeding up

Studiul recent al McKinseyCenter for Mobility numit “The automotive revolution is speeding up” scoate in evidenta perspectivele pe care industria auto le are in perioada urmatoare.Dealer Performance Analysis

Supply Chain – Inventory & Product Availability

Brandurile din industria auto lucreaza cu un ecosistem complex de dealeri, ce necesita asocierea datelor din surse multiple. Va invitam sa vedeti cum se pot analiza cu Qlik performantele unui astfel de ecosistem. Descoperiti oportunitati de vanzari si intelegeti cerinte clientilor mai bine.
Pentru tine cum ar arata un dashboard personalizat? Contacteaza-ne.

Aplicatia demo Supply-Chain Inventory and Product Availability ofera utilizatorului o imagine de ansamblu asupra intregului stoc disponibil (in magazin, depozit si in tranzit). Lipsa produselor inseamna pierderea unor potentiale vanzari. Pe de alta parte, un stoc prea mare inseamna costuri suplimentare, sume importante de bani fiind blocate in stoc. Cu Qlik obtii informatiile relevante pentru a-ti putea optimiza stocul. Intreaba consultantii Relevance cum poti realiza o aplicatie de analiza stoc personalizata pentru afacerea ta!

Plant Operations

Fleet Management

Ai posibilitatea de a analiza diferite valori importante pentru functionarea eficienta a unei linii de productie in compania ta? Vezi in acest demo cum poti analiza: costurile instalatiilor (inclusiv forta de munca, materialele si cheltuielile generale), eficienta masinii si statisticile de productie, durata ciclului de lucru etc.
Ai nevoie de mai multe informatii? Intreaba-ne.

Managementul flotei este inca un aspect important in industria auto. Te ajuta sa intelegi performanta generala a flotei in functie de performanta vanzarilor, eficienta combustibilului, emisia de CO2 etc.
Tu ai toate informatiile din datele companiei tale pentru astfel de analize? Contacteaza-ne pentru detalii.

Executive Dashboard

Ca manager in industria auto, cand esti cu piciorul pe acceleratie, trebuie sa stii cu precizie si unde mergi si pe ce detalii tehnice te bazezi. Un astfel de dashboard cu cei mai importanti KPI te ajuta sa monitorizezi performanta, oferind atat o viziune la nivel inalt, cat si capacitatea de a intra in detalii.
Tu de ce indicatori ai mare nevoie zilnic? Iti stam la dispozitie daca vrei mai multe detalii. Contanteaza-ne.

Povesti de succes


Studiu de caz Electroprecizia

Solutia QlikView oferita de Relevance a fost implementata in toate cele 8 societati ale Electroprecizia si este utilizata de top management si de persoanele cheie din principalele departamente – Financiar, Vanzari, Aprovizionare, Marketing si Logistica.

Seeing Is Believing! Incearca…


“Seeing Is Believing” (sau demo / proof-of-concept) este oportunitate rapida si fara riscuri de a intelege valoarea de business ce se poate realiza prin utilizarea solutiilor de Business Intelligence. Impreuna construim o aplicatie personalizata conform cerintelor tale, bazata pe date concrete. Dureaza cateva zile si este 100% functionala, scopul aplicatiei fiind de a raspunde unei necesitati reale de business. Si vei ajunge sa ne cunosti mult mai bine, daca doresti un partener de incredere, care sa te sprijine in initiativele tale.