Resurse gratuite de la partenerii noștri de tehnologie pentru următoarea perioadă

Resurse gratuite de la partenerii noștri de tehnologie pentru următoarea perioadă

Veștile bune se adună într-o perioadă cu multe incertitudini, pentru a ne menține productivitatea în orice context. Doi dintre partenerii Relevance oferă acces gratuit la materiale și resurse de training pentru cei ce vor să aprofundeze puterea datelor și soluțiile de business intelligence.

1. Qlik și Qlik Continuous Classroom

Qlik, lider incontestabil în topul internațional al furnizorilor de soluții BI a decis să ofere acces gratuit la o bună parte din materialele de training din Qlik Continuous Classroom, incluzând training-urile pentru utilizatori noi, utilizatori business și cursurile de Data Literacy.
Mai multe detalii pe learning.qlik.com/qcc.

2. Elastic și Elastic Stack

Elastic, una dintre cele mai populare platforme open-source care lucrează cu date structurate și nestructurate, oferă acces în următoarele săptămâni la cursurile specializate. Compania susține profesioniștii să-și aprofundeze abilitățile de securitate și cunoștințele despre Elastic Stack.

Toate informațiile chiar în platforma lor:
https://training.elastic.co/learn-from-home?elektra=home&storm=sub2

3. Webinarii DataStax și acces în comunitatea Cassandra

DataStax susține comunitatea cu următoarele evenimente și materiale:

  • SRE Office hours for Apache Cassandra – vă puteți rezerva un loc în calendar și discuta orice probleme sau curiozități tehnice despre Cassandra. Nu trebuie să fiți neapărat client al produselor DataStax sau Luna. Pentru alte întrebări, comunitatea vă stă la dispoziție: community.datastax.com și keepcalm@datastax.com.
  • Cassandra cluster health-checks – clienții DataStax pot obține un audit (cluster health-check) dând un email cu cererea specifică la keepcalm@datastax.com. Compania oferă datele din platformă și consultanță, în măsura disponibilității.

Mai multe detalii la: https://www.datastax.com/keepcalm


Ai nevoie de informații conexe despre solutiile pe care am ales să le folosim?
Dă-ne un semn la salut@relevance.ro sau direct, la 0723 507 060.

Cu bine,
Echipa Relevance

📧 salut@relevance.ro
☎️ +40.723.50.70.60


Continuăm să fim alături de tine în proiectele de Business Intelligence și Data Management. Rămâi alături de noi: