Relevance Management, desemnat partenerul lunii de K4 Analytics

Puterea datelor și modalitățile deștepte de gestionare a datelor înseamnă și alegerea celor mai eficiente soluții existente pe piață. Ne bucurăm de fiecare dată când primim o nouă distincție din partea partenerilor noștri, care oferă astfel de soluții pentru industrii complexe.

De această dată, Relevance Management a fost desemnat partenerul lunii de către unul dintre partenerii noștri strategici – K4 Analytics. De peste 3 ani, lucrăm împreună pentru a crește competitivitatea clienților noștri pe piețele din România.

K4 Analytics reprezintă soluția dezvoltată de compania KT Labs, ce extinde funcționalitățile de analiză și raportare ale platformelor de Business Intelligence QlikView și Qlik Sense cu un set divers de facilități necesare în procesul de bugetare și planificare al unei companii. Prezentă în peste 30 de țări, această soluție crește rapiditatea planificării și include funcționalități specifice precum smart paste (importarea cu ușurință a datelor din Excel), smart data entry, workflow (urmărirea procesului de aprobare a versiunilor de bugete), forecasts (P&L, HR, Product etc.) sau audit trails (monitorizarea modului în care au fost modificate bugetele).

Noi recomandăm această extensie în special pentru integrarea abordării agile în managementul și analiza datelor din companie, pentru a lua deciziile corecte într-un timp scurt.Pentru toate informațiile despre acest parteneriat și cum vă putem ajuta, descoperiți pagina KT Labs aici sau contactați-ne.

Sursa oficială aici.


Continuăm să fim alături de tine în proiectele de Business Intelligence și Data Management.
Rămâi alături de noi: