Qlik, lider Gartner pentru al nouălea an la rând

Cadranul Magic Gartner evaluează platformele de Business Intelligence și Analytics în fiecare an și propune, în baza unor criterii de evaluare neutre, clasificarea în una din cele patru dimensiuni: Challengers, Niche Players, Visionaries și Leaders.

Suntem cât se poate de mulțumiți că partenerul nostru Qlik a fost încadrat în secțiunea Leaders și anul acesta, păstrându-și de 9 ani această poziție în cadranul BI realizat de Gartner. Qlik este o companie care mizează pe inovație și adaptare la ritmul alert al pieței, motiv pentru care și-a crescut investițiile în inteligență artificială, soluții hibride de cloud și multe altele.

Avantajele competitive oferite în analiza tuturor datelor (nu numai big data sau date provenite dintr-o singură sursă), de vizualizare rapidă și flexibilă a datelor și de învățare prin intermediul inteligentei artificiale în platformă, fac din Qlik alegerea ideală pentru companiile care își doresc să folosească ultimele trenduri în domeniul BI pentru a-și atinge cu succes obiectivele de business.

Noi, Relevance, ne bucurăm să punem la dispoziția clienților noștri soluțiile Qlik în România, tocmai pentru a avea acces în timp real la puterea datelor care fac diferența și care transformă orice organizație într-o organizație de top.

Mai multe detalii despre raportul Gartner pot fi accesate aici. De asemenea, mai multe despre diferențiatorii Qlik puteți citi aici.


Continuăm să fim alături de tine în proiectele de Business Intelligence și Data Management.
Rămâi alături de noi: