Noutățile Qlik Sense Februarie 2019

Prima lansare a Qlik Sense Enterprise pentru anul 2019 aduce caracteristici noi, puternice, concepute pentru a creşte productivitatea. Pentru a demonstra angajamentul asumat de a menține un produs relevant, dinamic și extrem de funcțional pentru utilizatori, Qlik Sense Februarie 2019 este acum disponibil cu îmbunătățiri utile:

Îmbunătățiri de utilizare
Flux de aplicații pentru o singură pagină: poți comuta cu ușurință între Data, Analysis și Story fără a reîncărca pagina, ceea ce duce la o navigare naturală și cursivă pentru utilizatorii finali și dezvoltatori, cu mai puține click-uri și timp mai rapid pentru a obține informații.

Autorizare avansată
Previzualizarea expansiunii Dollar-Sign ($): Editorul expresiei oferă acum o modalitate de a evalua rezultatele calculelor cu ajutorul extensiilor dollar-sign. Dezvoltatorii care folosesc variabilele pot vedea cum funcționează acestea în contextul unei expresii întregi. Acest lucru reduce șansele de a avea o sintaxă greșită.

Vizualizare și mapare – un set de 7 noi opțiuni grafice avansate
• Graficul Funnel: arată progresia unei măsuri prin etape.
• Graficul Sankey: afișează o măsură ca flux și modul în care măsura este împărțită în diferite categorii, în una sau mai multe etape.
• Graficul radar: prezintă o măsură distribuită pe diagrama polară cu două dimensiuni de categorie, una pentru axe și una pentru zone.
• Graficul hărții de căldură: prezintă o matrice de valori de culoare cu două dimensiuni și o măsură.
• Multi KPI: mai multe opțiuni și personalizări față de reprezentarea clasică KPI.
• Graficul cloud al cuvintelor: evidențiază cele mai frecvente apariții într-o dimensiune de text.

Aceste grafice sunt mai avansate decât cele standard și sunt cele mai populare și utile vizualizări din comunitatea open source Qlik Branch, pe care Qlik le pune acum la dispoziția utilizatorului, la instalare.

Qlik Sense pe mobil
Aplicația Qlik Sense Mobile este acum disponibilă pentru posesorii de dispozitive cu sistem de operare Android, permițând utilizarea de aplicații Qlik Sense online.

Conectori Qlik
Trei drivere din pachetul Qlik ODBC Connector (MS SQL Server, Apache Hive și Cloudera Impala) au acum suport beta pentru un singur sign-on (SSO) .


Descoperă ce este nou în Qlik Sense Februarie 2019, în materialul de mai jos:

Continuăm să fim alături de tine în proiectele de Business Intelligence și Data Management.
Rămâi alături de noi: