Noutățile Qlik Sense din Februarie 2020: o varietate de funcționalități optimizate

Noutățile Qlik Sense din Februarie 2020: o varietate de funcționalități optimizate


2020 începe în forță pentru QlikSense, cu numeroase optimizări pentru funcționalitățile de vizualizare, integrări noi Qlik Sense – Qlik Data Catalyst, augmentări pentru Insights Bot și funcționalități de analiză în cloud.

Să vedem, în detaliu, despre ce este vorba și cum își ajută acum Qlik Sense utilizatorii:

1. Noi opțiuni de vizualizare și stilizare a datelor disponibile

Release-ul din februarie vine cu opțiuni avansate, customizabile de vizualizare a datelor, pentru a augmenta puterea unui dashboard pentru business intelligence.

Astfel, printre opțiuni regăsim:

  • Trendlines, opțiuni noi de stilizare a tabelelor pivot, modificatori noi de calcul (moving average și difference), butoane-acțiune îmbunătățite, dar și tooltips customizabile cu diverse variabile sau actualizări ale funcționalităților de mapare (control granular al straturilor de date, imagini personalizabile etc.).
  • Dynamic Views – o opțiune nouă ce permite utilizatorilor să dea refresh on-demand datelor dintr-una sau mai multe diagrame, cât și să controleze (chiar programeze) momentul în care datele sunt supuse acțiunii de refresh în aplicație. Mai mulți utilizatori pot controla astfel, individual, acest moment de refresh și cum vizualizează datele din aceeași aplicație.

2. Un nou Qlik Data Catalyst QVD Catalog

Cu ajutorul Qlik Data Catalyst QVD Catalog, utilizatorii pot beneficia de o integrare mai puternică Qlik Sense – Qlik Data Catalyst, accesând catalogul direct din Qlik Sense Data Manager. Astfel, datele tale sunt accesibile dintr-o singură platformă.

3. Noi funcționalități de gestiune în Qlik Sense Cloud Editions

O experiență mai bună de onboarding pentru utilizatorii Qlik Sense Cloud Services cu noi funcționalități SaaS ce oferă mai multe metode de management al subscripțiilor deținute, printre care: Custom Extension Support, Export Sheets în PDF, Qlik Account ca default pentru autentificare și gestionarea directă My Qlik Enhancements.

4. Optimizări pentru Qlik Insights Bot

Instrumentul conversațional de analiză, bazat pe AI, pe care Qlik l-a dezvoltat are acum mai multe funcționalități pentru o experiență cât mai rapidă și ușoară de accesare a datelor:

  • Suport complet pentru Windows
  • Suport pentru Bookmarks
  • Acces multiplu de administrare
  • Sincronizarea utilizatorilor cu Qlik Sense
  • Generare on-demand a tabelelor

5. Optimizare a funcției Qlik NPrinting

Qlik NPrinting vine cu îmbunătățiri pe zona de licențiere și Qlik Sense App ID, pentru a nu mai avea probleme de migrare între medii diferite (conector nou Filter).

În plus, compania aduce o optimizare importantă pentru procesul de creare a rapoartelor: rapoarte tip Entity pentru obiecte Sense din interiorul containerelortransformarea unui obiect Sense în imagine, exportul tabelelor în format csv, fără a trece prin NPrinting Designer.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să discutăm personalizat:

📧 salut@relevance.ro
☎️ +40.723.50.70.60

Vă invităm să vizionați întregul material de prezentare!


Continuăm să fim alături de tine în proiectele de Business Intelligence și Data Management.
Rămâi alături de noi: