Partenerii noștri lansează o nouă versiune a pachetului Elastic Stack

Partenerii noștri lansează o nouă versiune a pachetului Elastic Stack

Elastic, companie parteneră Relevance, a lansat versiunea 6.5.0 a pachetului de servicii Elastic Stack, care integrează funcționalități specifice, precum facilitarea monitorizării datelor tip jurnal la nivel de container sau escaladează rivalitatea cu furnizorii APM.
Noile caracteristici diferențiază în continuare Elastic Stack de implementările pur open source oferite de competitori.

Iată mai multe informații despre câteva caracteristici noi pe care le-am testat și care ne-au placut:
Infrastructura și log-urile UI: mulți dintre utilizatori au folosit Elastic Stack pentru a explora log-urile operaționale și valorile din infrastructura IT. Noua versiune introduce noi aplicații Kibana care fac chiar mai ușor pentru utilizatori să obțină vizibilitate în datele lor operaționale, iar funcția complementară Logs UI oferă o vizualizare de tip consolă în flux a log-urilor.

APM: noua versiune a aplicației Elastic APM permite utilizatorilor să coreleze datele privind performanța aplicațiilor cu log-urile de infrastructură, metrici ale serverului și evenimente de securitate pentru a identifica rapid blocajele.

Elasticsearch:

  • Replicarea cross-cluster: un nou mecanism autonom pentru replicarea indicilor de la un grup la altul;
  • Driver ODBC (alpha): cu care Elasticsearch se conectează la aplicații terțe, care integrează ODBC;
  • G1 Garbage Collector (G1GC) este acum integrat de Elasticsearch.

Kibana adaugă câteva noi caracteristici de vizualizare care vizează eficientizarea colaborării.
Funcția de vizualizare Canvas permite acum prezentări live, tip infografic, care conțin un grad mai ridicat de interactivitate. Totodată, posibilitatea de a replica clustere scalează indexurile Elasticsearch și pot fi acum disponibile pe mai multe clustere. Ca și în cazul replicării bazei de date, această caracteristică este utilă, atât pentru căutarea locală mai rapidă, cât și pentru scenariile cu disponibilitate ridicată.

Există, de asemenea, noi funcționalități incluse legate de Beats Central Management sau ES-Hadoop pentru nevoi punctuale. Puteți citi mai multe și aici.


Continuăm să fim alături de tine în proiectele de Business Intelligence și Data Management.
Rămâi alături de noi: