NodeGraph Suedia este noul partener Relevance

11 Octombrie 2017

[Comunicat de presa]
Timp de citire: 2 min

Relevance Management, furnizor de solutii Business Intelligence, Data Warehouse si Big Data, a devenit cel de-al 15-lea membru al familiei NodeGraph , din Suedia. Cu o experienta de peste 20 de ani in analiza, extractia si prelucrarea bazelor de date ale unei mari diversitati de companii europene si sud-americane, NodeGraph creeaza platforme personalizate de integrare si interpretare a datelor pentru Qlik Sense si QlikView.

Dincolo de extragerea datelor necesare pe diverse faze si nivele de competenta si decizie, din bazele agregate la nivelul companiilor, echipa NodeGraph cauta si identifica permanent relatiile care pot fi realizate, logic si rapid, intre fisierele si aplicatiile Qlik. Conceptul final asigura un flux de informatii cu sens, clar si cuprinzator, astfel incat procesele decizionale sa fie mult imbunatatite.
Compania suedeza si-a propus ca misiune de business revolutionarea solutiilor de data governance, impreuna insa cu partenerii sai din intreaga lume, care formeaza “familia in continua crestere NodeGraph”.

Ideea pe care se bazeaza conceptul de business al echipei suedeze, conform careia “Te ajutam sa descoperi ceea ce sta in spatele datelor tale de companie, oferindu-ti astfel libertatea de a te concentra pe ceea conteaza cu-adevarat in businessul tau”, este comuna cu viziunea Relevance Management privind serviciile oferite pe piata din Romania.

“Suntem deosebit de incantati sa anuntam semnarea unui nou parteneriat in Romania, cu Relevance Management, convinsi fiind ca vorbim despre o relatie puternica, pe termen lung. Si suntem cu-adevarat nerabdatori sa-i vedem la treaba pe noii nostri prieteni de la Relevance, in eforturile lor de a explora potentialul pietei din Romania”, a declarat cu acest prilej Carl Andersson, Sales Manager NodeGraph.

La randul sau, Ionut Toader, CEO si co-fondator al Relevance, a caracterizat parteneriatul cu NodeGraph drept inca un pas esential in strategia de abordare a pietei romanesti cu solutii de business intelligence din ce in ce mai complexe si complete.

“Continuam sa venim in sprijinul companiilor cu solutii complete de management al datelor, solutii care se pot integra perfect in fluxul decizional, oricat de complex, al afacerilor din diferite domenii de activitate, pe un spectru larg, incepand de la Retail, FMCG si Vanzari/Marketing, pana la Financiar si Banking, Medical, Automotive, Servicii de Reciclare, Productie alimentara sau industriala”. – Ionut Toader, CEO & founder, Relevance Management

Despre Relevance Management:
Relevance Management implementeaza cu pasiune solutii de Business Intelligence, Data Warehouse, Big Data si alte aplicatii personalizate pentru companii din diverse industrii, de peste 13 ani. Misiunea Relevance este de a sprijini companiile sa isi implementeze un sistem optim de management al datelor si de luare a deciziilor.

Despre NodeGraph:
Cu o experienta de peste 20 de ani in analiza, extractia si prelucrarea bazelor de date NodeGraph ofera solutii personalizate de agregare a datelor pe baza solutiilor Qlik Sense si QlikView, in 15 tari din lume.

NodeGraph + Relevance


Testeaza cu datele tale


Iti oferim posibilitatea sa vizualizezi si sa descarci direct de-aici solutiile de Business Intelligence Asociativ, Qlik View si Qlik Sense si sa testezi imediat cu datele tale.