DataStax Enterprise a câștigat premiul InfoWorld Technology of the Year 2019

InfoWorld’s Technology of the Year este unul dintre cele mai renumite premii ale industriei tehnologice, cu o tradiție de peste trei decenii, incluzând mulți dintre pionierii celor mai inovatoare tehnologii de astăzi. De aceea suntem mândri să te anunțăm că DataStax Enterprise a fost numită “InfoWorld Technology of the Year 2019”, aleasă pentru capacitatea sa de a rula o infrastructură de date globală scalabilă cu un design de top, ideal pentru rularea mai multor tipuri de aplicații cloud de mare viteză.

În ceea ce privește operațiunile de analiză, căutare și grafice, DataStax Enterprise aduce în plus capacități cu performanțe și securitate îmbunătățite, o gestionare mult mai eficientă, replicare avansată, OLTP in-memory și stocare pe etape.

La fel ca Bigtable și Cassandra, DataStax Enterprise este potrivit pentru baze de date mari (de la terabytes până la petabytes) și este folosit cu o schemă denormalizată care are mai multe coloane pe rând.
DataStax Enterprise 6 a adus mai multe funcții noi în DSE Analytics, DSE Graph și DSE Search în 2018, împreună cu setările de securitate finisate. Îmbunătățirile pentru DataStax Studio urmăresc îmbunătățirile din DSE Analytics, cum ar fi suportul pentru Spark SQL și suport extins pentru IDE pentru DSE Graph cu grafice interactive.
Toate aceste caracateristici îmbunătățite au plasat DataStax Enterprise pe primul loc în topul InfoWorld’s Technology of the Year 2019.

Citește raportul complet aici.


Continuăm să fim alături de tine în proiectele de Business Intelligence și Data Management.
Rămâi alături de noi: