Vanzari

Top 10 Produse sau Servicii. Profitabilitate pe fiecare produs. Evolutia clientilor. Segmentare. Clienti tinta. Perspective pentru a majora ratele conversiei si venitul. Livrari si previziuni. Imbunatatirea executiei in raport cu obiectivele.

Ia cu tine solutiile de Business Intelligence Asociativ oriunde e necesar, ca sa poti discuta cu colegii tai si sa luati impreuna deciziile potrivite.


Vindeti mai mult cu Qlik


Analizati liber datele vanzarilor pentru a imbunatati tinta si calitatea listei de solicitari. Sporirea venitului. Descoperire oportunitati noi de vanzare incrucisata si sporire a vanzarilor. Majorare conversii.

Administrare relatie cu clientii

Asigurarea echipelor de vanzari accesul direct la date in timp real cu privire la clienti si inventar. Luarea de decizii mai inteligente cu date CRM la termen. Asigurati complexitatea analizei.


Video: Performanta vanzari


Analiza datelor vanzarilor din toate perspectivele. Dezvaluirea de noi mijloace pentru a optimiza performanta vanzarilor cu o analitica imbunatatita. Concentrati-va asupra incheierii unei afaceri.

Raport EIU: Studiul punctelor de vanzare unice

Acest raport EIU prezinta analiza globala a 550 de reprezentanti de vanzari seniori, birou de cercetare si interviuri cu experti pentru a investiga modul in care companiile administreaza procesul vanzarilor si daca folosirea tehnologiei le confera eficienta in procesul vanzarii.

Servicii de consultanta Qlik: Acceleratori performanta vanzari

Realizat pe baza unei platforme analitice de inalta performanta, Acceleratorul de performanta a vanzarilor, oferit de Serviciile de consultanta Qlik, este un set de aplicatii elaborate in prealabil care va asigura eficienta si rapiditatea intr-un cadru de vanzari global real.

5 Modalitati de imbunatatire a performantei vanzarilor folosind analitica

In cadrul acestui manual electronic, vom analiza cateva tendinte in cadrul folosirii analiticii prin vanzari inclusiv ce functioneaza si ce nu dupa care vom analiza 5 modalitati pentru a imbunatati performanta vanzarilor folosind analitica.Demo: Performanta vanzari, mijloc de transmisie informatii si productivitate

Intelegerea vanzarilor unei companii globale nu este usoara. Analiza datelor vanzarilor pe regiune, produs, sub-produs, clienti si stare meteorologica asigura o viziune de ansamblu. Incercati sentimentul de putere pe care vi-l da disponibilitatea datelor.

Sales Discovery

Aceasta aplicatie contine date privind vanzarile de bunuri de consum. Utilizand unicitatea Qlik Sense, Analiza Asociativa, vei putea analiza informatiile despre vanzari din unghiuri diferite si iti poti crea propriile grafice.