De 15 ani punem pe masă managerilor informaţii potrivite pentru ca ei să ia decizii astăzi, nu peste o săptămână sau o lună. Așa am putea traduce procesul de bază, business intelligence asociativ, în care echipa Relevance s-a specializat cu fiecare proiect încheiat cu success. Mai mult decât atât, construim împreună cu clienții înțelegerea în profunzime a contextelor lor de business prin intermediul datelor

Am dezvoltat solutii de DWH, Business Intelligence si Big Data pentru peste 100 companii diverse industii, companii locale si companii multinationale din aproape toate industiile. Avem proiecte de lunga durate cu companii din Retail, Banking, Asigurari, Servicii Medicale, Productie, Logistica si conexe.

Aplicatiile pot fi utilizate in egala masura atat de catre manageri si actionari cat si de catre specialistii din aproape toate departamentele: Vanzari, Marketing, Financiar, Productie, Logistica, Achizitii, IT sau HR.

Oriunde sunt date de analizat, avem o solutie! Si da, ne plac datele cat de multe, din surse diverse. Pentru ca atunci cand le integram putem sa oferim solutii care aduc imediat valoare.


Solutii pentru fiecare departament


Top Management

Analizeaza indicatorii relevanti! Descopera intr-o interfata simpla si eficienta cum sa-ti conduci mai bine afacerea!

Afla mai mult

Financiar

Analizeaza imediat, fara prelucrari greoaie ȋn Excel, un P&L, balance sheet, cash flow sau lichiditatea firmei pentru sanatatea financiara a companiei.

Afla mai mult

Vanzari si Marketing

Esti “in target”! Ai la indemana evolutia vanzarilor, performanta agentilor, iti analizezi portofoliul de produse si clienti ca sa fructifici rapid toate oportunitatile!

Afla mai mult

Productie

Ai acces simplu si rapid la detaliile privind functionarea liniilor de productie, la stocuri, rata de rebuturi, mentenanta echipamentelor etc! Ca sa optimizezi procesul de productie si sa cresti calitatea!

Afla mai mult

IT

Impreuna furnizam oamenilor de business solutii IT simple! QlikView este intuitiv, raspunde imediat la cerinte, iar TCO este scazut! Si castigi resurse pentru celelalte proiecte IT!

Afla mai mult

HR

Solutiile pentru Managementul Resurselor Umane te ajuta sa optimizezi procesele specifice, sa planifici activitatile ce tin de resurse umane si sa imbunatatesti relatiile la locul de munca.

Afla mai mult

Contacteaza-ne si solicita un demo personalizat pentru afacerea ta!