Solutiile noastre


Am dezvoltat mii de aplicatii de Business Intelligence asociativ pentru companii din industrii precum retail, finante-banci, asigurari, distributie, productie, food si multe altele.

Pentru top manageri si actionari, dar si pentru oameni din vanzari si marketing, financiar, productie, logistica, HR si altele.

Oriunde sunt date de analizat, avem o solutie! Si da, ne plac datele cat de multe, din surse diverse. Pentru ca atunci cand le integram putem sa oferim solutii care aduc imediat valoare.


Cum folosesti Qlik in departamentul tau? Descopera.


Top Management

Analizeaza indicatorii relevanti! Descopera intr-o interfata simpla si eficienta cum sa-ti conduci mai bine afacerea!

Financiar

Analizeaza imediat, fara prelucrari greoaie ȋn Excel, un P&L, balance sheet, cash flow sau lichiditatea firmei pentru sanatatea financiara a companiei.

Vanzari si Marketing

Esti “in target”! Ai la indemana evolutia vanzarilor, performanta agentilor, iti analizezi portofoliul de produse si clienti ca sa fructifici rapid toate oportunitatile!

Productie

Ai acces simplu si rapid la detaliile privind functionarea liniilor de productie, la stocuri, rata de rebuturi, mentenanta echipamentelor etc! Ca sa optimizezi procesul de productie si sa cresti calitatea!

IT

Impreuna furnizam oamenilor de business solutii IT simple! QlikView este intuitiv, raspunde imediat la cerinte, iar TCO este scazut! Si castigi resurse pentru celelalte proiecte IT!

HR

Solutiile pentru Managementul Resurselor Umane te ajuta sa optimizezi procesele specifice, sa planifici activitatile ce tin de resurse umane si sa imbunatatesti relatiile la locul de munca.

Contacteaza-ne si solicita un demo personalizat pentru afacerea ta!