Solutii pentru vanzari


Esti “in target”? Care sunt top 10 produse sau servicii? Care este evolutia clientilor? Ce impact a avut campania de marketing in vanzarile companiei?

Daca esti in vanzari si/sau marketing, esti in linia intai a companiei in relatia cu piata. De abilitatea ta de a simti trendul pietei si de a gasi solutiile potrivite de promovare si comercializare a produselor si/sau serviciilor depinde succesul de azi si de maine al companiei. Intr-o lume in plina viteza, ai nevoie de altceva decat sa stai sa lucrezi ore in sir la tabele Excel.

Solutiile noastre de analiza si raportare sunt mobile, ca sa le poti lua cu tine oriunde e necesar, si “sociale”, ca sa poti discuta cu colegii tai si sa luati impreuna deciziile potrivite. Si, nu in ultimul rand, solutiile noastre te lasa sa descoperi oportunitatile de maine. Ca sa iti cresti sansele de succes!

Incearca aplicatiile demo si contacteaza-ne ca sa afli cum functioneaza pentru tine!Sales Discovery

Aceasta aplicatie contine date privind vanzarile de bunuri de consum. Utilizand unicitatea Qlik Sense, Analiza Asociativa, vei putea analiza informatiile despre vanzari din unghiuri diferite si iti poti crea propriile grafice.
Cum cresti vanzarile cu Qlik