Solutii pentru Top Management


Analizeaza indicatorii relevanti pentru businessul tau! Descopera intr-o interfata simpla si eficienta cum sa-ti conduci mai bine afacerea!

Un lider are nevoie de viziunea de ansamblu asupra afacerii. In orice moment. Oricat de multe si de complicate ar fi sistemele informatice in care ai investit pentru a avea o organizatie performanta, exista solutii de a distila din volumul mare de informatie exact “informatia de aur”. Acea informatie utila si necesara pentru a lua la momentul oportun decizii importante pentru business.

Noi suntem aici ca sa iti oferim intreaga noastra expertiza in a construi o astfel de solutie de business discovery. Incearca si tu cateva din aplicatiile demo de mai jos.CEO Analysis

Aplicatia permite vizualizarea informatiile importante despre Directori Executivi. Iata cateva intrebari la afli rapid raspuns cu CEO Analytics: Care este orasul natal? Ce scoli au urmat? Care este salariul mediu in functie de varsta?

Executive Dashboard

Human Capital Management

Aceasta aplicatie iti permite sa joci rolul unui administrator. Ca sa mentii un mediu de lucru echilibrat, sa cresti productivitatea angajatilor si sa ii mentii in acelasi timp. Joaca-te cu datele si vezi ce descoperiri poti face.