Vanzari


Solutii pentru Vanzari


Top Clienti, Top Produse si Servicii. Analiza marjelor comerciale pe fiecare produs. Evolutia vanzarilor in timp. Segmentarea clientilor. Analiza canalelor de vanzare. Perspective pentru a majora rata de conversie si veniturile. Imbunatatirea executiei in raport cu obiectivele de vanzare.
Sunt cateva dintre informatiile utile vanzatorilor de top.

Ia cu tine solutiile de Business Intelligence Asociativ oriunde e necesar, ca sa poti discuta cu colegii si sa luati impreuna deciziile potrivite.


Vindeti mai mult!


Cititi cateva materiale interesante despre managementul vanzarilor si idenitificati noi oportunitati de crestere a vanzarilor, folosind solutii de analiza si raportare.

Customer Relationship Management

Analizati informatiile dintr-un CRM si asigurati echipelor de vanzari accesul usor, simplu si flexibil, la toate interactiunile avute cu clientii. Acest lucru permite o mai buna previzionare a vanzarilor.

Identificati de noi oportunitati de vanzare si urmaririti eficienta campaniilor de marketing si vanzari.


Video: Despre performanta in vanzari


Analizeaza-ti vanzarile din toate perspectivele. Descopera noi mijloace pentru a imbunatati performanta vanzarilor utilizand solutiile de Business Intelligence.

Raport EIU: Puncte forte in procesul de vanzare

Studiul EIU (Economist Intelligence Unit) prezinta analiza globala realizata cu ajutorul a 550 de reprezentanti de vanzari seniori, birouri de cercetare si a interviurilor cu experti pentru a investiga modul in care companiile isi administreaza procesul de vanzare si daca folosirea tehnologiei ii ajuta sa fie mai eficienti in realizarea vanzarilor. Citeste studiul si afla concluziile.

5modalitati de imbunatatire a performantei vanzarilor

33% din companii spun ca nu isi ating obiectivele de vanzari, conform unui studiu EIU. Citeste acest e-book despre folosirea solutiilor Business Intelligence pentru vanzari si afla ce functioneaza pentru a imbunatati performanta vanzarilor.Demo: Analiza de vanzari

Intelegerea vanzarilor unei companii in detaliu, cu simplitate, rapiditate si flexibilitate, ofera decidentilor un avantaj competitiv important. Strategiile de vanzare pot fi mai bine fundamentate si sunt mai usor de urmarit, odata puse in practica. Identificarea oportunitatilor neexplorate inca ajuta la cresterea vanzarilor.

Oricare ar fi volumul de date necesar si multitudinea de surse de date (ERP, CRM, fisiere Excel), analiza datelor de vanzare pe regiune, produs, sub-produs, clienti va aduce mai multa claritate in activitatea de vanzari zilnica.

Incearca aici cateva exemple de aplicatii demo. Si, de ce nu, cere un demo personalizat de analiza de vanzari.

Sales Discovery

Aceasta aplicatie contine date privind vanzarile de bunuri de consum. Realizata pe platforma Qlik Sense, poti testa puterea tehnologiei unice de analiza asociativa, ce iti permite sa vezi corelatiile intre informatii atunci cand faci selectii direct pe grafic si nu numai. Analizeaza informatiile despre vanzari din perspective diferite.