Solutii pentru Retail


Optimizati lanturile de aprovizionare pentru vanzari, marketing si comercial. Cresteti veniturile obtinute din liniile de top. Reduceti costurile si restantele. Urmariti indicatorii principali pentru a va adapta pietelor in schimbare. Vizati si pastrati clientii profitabili.

Solutii QlikView pentru Lantul de Aprovizionare

Identificati veniturile, marja de profit si oportunitatile de obtinere a profitului. Analizati clientii, produsele si tranzactiile pe canalele si pietele geografice. Integrati rapid date de la orice sursa. Sustineti echipele de comercializare cu amanuntul si angro cu serviciu online de business intelligence – oriunde, oricand.

Transport si Logistica – Solutie Qlik Administrare de Flote Auto

Transportati produse dintr-un loc in altul – la timp si cu cel mai mic cost. Maximizati investitia in flota prin cresterea eficientei si a capacitatii de utilizare. Creati o vizibilitate sporita pentru imbunatatirea negocierilor si pentru operatiuni cu timp de raspuns mic si mai agile.

Lucram cu:
Demo: Retail Margin Erosion

Aplicatia Margin Erosion ne informeaza despre modul in care Qlik poate explora impactul asupra marjei produselor de consum din alimente proaspete rezultat din scaderea pretului de magazin pentru vanzarea catre clienti inainte ca produsele sa ajunga la data expirarii.

Demo: Omni-channel retail

Acest dashboard prezinta segmentarea silozurile traditionale ale vanzarii cu amanuntul prin combinarea si vizualizarea vanzarilor, a retururilor si a informatiilor despre clienti pe toate canalele de vanzare: magazin traditional, magazin online, call center si/sau catalog.