Solutii pentru Producatori


Obtineti vizibilitate in timp real pe intreg lantul de aprovizionare. Masurati si cresteti eficienta operationala. Colaborati mai bine. Operati mai usor, mai inteligent si mai eficient. Luati decizii mai rapid si mai profitabile.Urmare a implementarii solutiei Qlik in cadrul Danone, timpul de acces si analiza a datelor a fost redus, in acelasi timp cu reducerea resurselor dedicate pentru realizarea raportarilor si analizelor de suport decizional.

Solutia QlikView oferita de Relevance a fost implementata in toate cele 8 societati ale Electroprecizia si este utilizata de top management si de persoanele cheie din departementele financiar, vanzari, aprovizionare, marketing si logistica.

Implementarea rapida a solutiei QlikView, cu date din diverse surse de date, usurinta in utilizare au determinat adoptarea QlikView in toate departamentele Cris-Tim, din a doua luna de colaborare.

Recomandat de:


Lucram cu:
Demo: OEE analysis

Overall Equipment Efficiency (OEE) masoara performanta procesului de productie. Ia in calcul disponibilitatea, performanta si calitatea in timp ce intreaba ce factori se imbunatatesc sau se inrautatesc. Ce factori au cel mai mare impact asupra eficientei?

Demo: Plant Operations

Aplicatia QlikView implica gestionarea costurilor, a deseurilor, a comenzilor si a duratei ciclurilor. Costurile directe includ forta de munca, materialele si cheltuieli fixe sau variabile. Deseurile, timpul de functionare a masinilor si timpii pentru ciclurile de lucru sunt indicatori de eficienta a productiei cei mai urmariti