Solutii pentru Marketing


Solutii pentru Marketing


Optimizati strategiile de marketing. Asigurati o experienta captivanta cumparatorului. Identificati si evaluati performanta campaniilor. Imbunatatiti targetarea, conversia si ROI. Analizati perceptia clientului si sporiti impactul brandului.


Performanta in Marketing cu Qlik


Segmentarea clientilor

Asigurati un ROI imbunatatit — tintiti obiectivele potrivite si clientii cei mai valosi. Imbunatatiti segmentarea clientilor si conversia. Definiti obiectivele pentru imbunatatirea vanzarilor, up-selling si cross-selling.

Marketing Analytics

Coreleaza leadurile cu rezultatele. Analizeaza perceptia si angajamentul in Social Media.

Web Analytics

Obtineti imaginea de ansamblu a canalelor web. Analizati miscarile din piata. Introduceti canale noi. Sporiti experienta de brand.
pentru a asigura o experienta consecventa pentru brand. Imbunatatiti constientizarea brandului si fielizarea clientului.

6 intrebari pe care sa vi le adresati atunci cand alegeti o solutie de Marketing Analytics

Cum identificati platforma de analytics care se potriveste cel mai bine cu prioritatile tale de marketing? Acest manual electronic adreseaza sase intrebari ce necesita un raspuns atunci cand alegeti solutia analitica potrivita pentru echipa ta..Analyza Qlik cu date din Google Analytics

Datele din Google Analytics iti pot oferi o imagine interesanta despre cum este utilizat site-ul tau. Foloseste puterea de analiza Qlik cu datele din Google Analytics ca sa vezi audienta site-ului, care sunt paginile favorite si multe altele.Demo: Campaign performance

Evaluati campaniile din toate perspectivele. Intrati in detalii pentru a afla ce merge bine si ce nu.