Solutii pentru Managementul Resurselor Umane


Solutiile pentru HR te ajuta sa optimizezi procesele specifice, sa planifici activitatile ce tin de resurse umane si sa imbunatatesti relatiile la locul de munca.

Astfel, incepi sa monitorizezi productivitatea si eficienta procesului de recrutare, sa evaluezi nevoia de training, indicatorii sistemului de bonusare si sa definesti strategii pentru dezvoltarea holistica a organizatiei in raport de HR.

In plus, vei obtine un instrument eficient pentru decizii strategice cu impact in business.Human Capital Management

Aceasta aplicatie iti permite sa joci rolul unui administrator. Ca sa mentii un mediu de lucru echilibrat, sa cresti productivitatea angajatilor si sa ii mentii in acelasi timp. Joaca-te cu datele si vezi ce descoperiri poti face.


Solutii de HR cu Qlik


Folositi angajatii in mod strategic. Coordonati profitul prin parteneriate de afaceri. Analizati datele legate de activitate, beneficiu si recrutare in ansamblu in cadrul organizatiei.

DS Qlik pentru Recrutare

Optimizare recrutare si documentare. Reducere cifra de afaceri. Intensificare coordonari angajat si gasirea unor candidati de calitate mai buna. Sporirea angajamentului intern si productivitatii. Imbunatatirea previziunii organizationale.

DS Total Rewards

Controlul eficientei personalului, bonusurilor si costului fortei de munca. Analiza remuneratiei vs. performanta. Asigurare beneficiu si previziune retributii. Viziune de ansamblu asupra totalului recompenselor din surse separate.

DS Workforce Management

Optimizarea administrarii angajatilor si planificarea rotatiilor. Analiza resurselor de personal si a programului de inductie. Evaluare instruire si oferte educationale. Monitorizarea tendintelor productivitatii si imbunatatire relatii la locul de munca.