Solutii pentru Healthcare


Solutia de Business Intelligence, Qlik, permite organizatiilor din domeniul sanatatii sa exploreze date clinice, financiare si operationale prin rapoarte si analize, dashbourd-uri personalizate, pentru a descoperi rapid informatii valoroase care conduc la imbunatatiri in asistenta medicala, la reducerea costurilor si la acordarea unei atentii sporite pacientilor.

DS Transformarea serviciilor medicale cu analytics

Solutiile Qlik pentru asistenta medicala ajuta organizatiile sa descopere blocajele, sa elimine modificarile clinice inutile si sa imbunatateasca performantele ingrijirii acordate pacientilor prin combinarea surselor complexe de date pentru a obtine informatii care altfel raman nefolosite.

DS Qlik pentru furnizorii de Servicii Medicale

Platforma Qlik ofera suport personalului medical din intreaga organizatie. Mai mult de 1500 de furnizori de asistenta medicala din intreaga lume se bazeaza pe solutiile Qlik pentru a oferi informatii corecte personalului la momentul potrivit, permitand aparitia transformarilor in procesele clinice, in finante si in randul fortei de munca.

Lucram cu:
Demo: Patient Costing & Clinical Variation

Aceasta aplicatie a fost dezvoltata pornind de la datele demo preluate din inregistrarile pacientilor si din sistemele financiare si operationale ale furnizorilor de asistenta medicala. Aplicatia permite vizualizarea profilurilor de costuri ale medicilor si analiza pana la nivel de pacient a resursele folosite pentru tratarea acestora.

Demo: Hospital Readmissions

Spitalizarile reprezinta aproximativ jumatate din toate costurile de asistenta medicala si, prin urmare, reducerea numarului de reinternari este principalul obiectiv in imbunatatirea coordonarii si calitatii asistentei medicale.