Solutii pentru Financiar


Sanatatea financiara a businessului depinde de tine! P&L, cash flow, balance sheet? Analizeaza-le rapid intr-un mediu interactiv, ca sa poti sesiza punctele tari si riscurile financiare ale afacerii.

Sa prelucrezi informatiile in Excel poate fi costisitor si demotivant! Ore si zile pierdute cu calcule, cu verificari sa nu cumva sa fi gresit pe undeva. Sheeturi de Excel completate cu tot felul de culori. Si, daca datele sunt multe, ti se mai si blocheaza calculatorul din cand in cand. Cat de sigur esti ca informatiile pe care le ai in Exceluri sunt de incredere?

Elimina situatiile de acest fel cu o solutie Business Intelligence bine implementata, care iti da acces atat la indicatorii financiari importanti, cat si la nivelul detaliilor. Exploreaza influenta fiecaruia din elementele componente ale unui indicator. Argumenteaza colegilor de business deciziile tale atunci cand e necesar. Ajuta-i sa inteleaga implicatiile financiare ale activitatii lor (in vanzari, marketing, logistica, productie, etc) si veti fi profitabili.

Iata cateva aplicatii demo de analiza financiara. Contacteza-ne daca doresti mai multe informatii sau un demo personalizat pentru activitatea ta.