Solutii pentru Financiar


Sanatatea financiara a businessului depinde de tine! P&L, cash flow, balance sheet? Analizeaza-le rapid intr-un mediu interactiv, ca sa poti sesiza punctele tari si riscurile financiare ale afacerii.

Sa prelucrezi informatiile in Excel poate fi costisitor si demotivant! Ore si zile pierdute cu calcule, cu verificari sa nu cumva sa fi gresit pe undeva. Sheeturi de Excel completate cu tot felul de culori. Si, daca datele sunt multe, ti se mai si blocheaza calculatorul din cand in cand. Cat de sigur esti ca informatiile pe care le ai in Exceluri sunt de incredere?

Elimina situatiile de acest fel cu o solutie Business Intelligence bine implementata, care iti da acces atat la indicatorii financiari importanti, cat si la nivelul detaliilor. Exploreaza influenta fiecaruia din elementele componente ale unui indicator. Argumenteaza colegilor de business deciziile tale atunci cand e necesar. Ajuta-i sa inteleaga implicatiile financiare ale activitatii lor (in vanzari, marketing, logistica, productie, etc) si veti fi profitabili.

Iata cateva aplicatii demo de analiza financiara. Contacteza-ne daca doresti mai multe informatii sau un demo personalizat pentru activitatea ta.Risk Adjusted Performance Management

Gestionarea ecuatiei risc-recompensare este esentiala in functionarea unei banci. Acest demo arata cum poate o institutie bancara sa gestioneze limitarile si expunerile, sa monitorizeze rolurile-cheie si sa analizeze principalele masuri de risc precum PD (probabilitatea de neplata) si RoE (rentabilitatea capitalului) intr-un portofoliu global de creditele.

Sale performance, Pipeline and Productivity

Sa intelegi vanzarile intr-o companie mare nu este un lucru usor. Aplicatia Sales Performance te ajuta sa analizezi datele din vanzari in functie de regiune, produs, subcategorii de produs, client si sezonalitate, ceea ce ofera o viziune de ansamblu.

Retail Margin Erosion

Aceasta aplicatie te ajuta sa descoperi modul in care este impactata marja in cazul produselor alimentare proaspete de la marcajul pretului de magazin la produsele clare ajunse la clienti inainte de termenul de expirare.

Supply Chain – Inventory & Product Availability

Vizualizeaza vanzarile si stocurile la nivel de unitate de depozitare, analizeaza articolele din fiecare magazin, depozit si in tranzit si foloseste aceasta perspectiva pentru a imbunatati prognoza cererii si a creste disponibilitatea produselor.
Solutii de Analiza Financiara cu Qlik


Reducerea costurilor si riscurilor. Sintetizarea si alinierea datelor financiare si contabile pentru a spori transparenta si profitul. Dezvaluirea perspectivelor neasteptate si luarea de decizii financiare mai informate.

Financial Planning and Analysis

Optimizarea previziunii pentru a spori venitul si a reduce costurile. Consolidarea datelor din multiple surse pentru imbunatatirea planificarii si bugetarii. Alinierea modelelor de guvernare la strategiile de afaceri pentru o transparenta sporita.

Expense Management

Transformarea vizibilitatii in oportunitati de reducere a costului. Reducerea costurilor si cheltuielilor. Administrarea si investigarea cheltuielilor in timp real. Intelegerea tendintelor de cheltuire.

Revenueand Profitability Management

Concentrati-va asupra deciziilor de afaceri care guverneaza profitul. Prezentati o viziune consolidata a venitului si profitului. Maximizati venitul, cota de piata si tranzactiile. Reduceti timpul pierdut.

DS Cashflow and Balance Sheet Management

Imbunatatire ciclul de conversie a cash-ului. Imbunatatire analiza flux numerar cu informatii integrate actualizate. Reduceti accentul pus pe raportarea de la final de luna. Interogati rapid balanta.