Solutii pentru IT


Chiar daca solutiile de Business Intelligence au avansat si au devenit tot mai vizuale si accesibile utilizatorilor de business, rolul IT-ului nu s-a diminuat – din contra! Digitalizarea pe scara larga genereaza volume mari de date, pe care oamenii din business doresc sa le analizeze simplu si rapid.

Rolul IT-ului a crescut si s-a transformat catre un rol strategic in organizatie. IT-ul joaca un rol important in gestionarea surselor de date, a securitatii si confidentialitatii datelor, dar mai ales in ceea ce priveste corectitudinea datelor analizate, fiind suportul de care oamenii de business au nevoie pentru a dezvolta afacerea mai departe.

La Relevance suntem o echipa de oameni pasionati de solutii Business Intelligence, cu o vasta expertiza. O parte din noi au condus si conduc departamente tehnice. Intelegem, asadar, provocarile pe care departamentele de IT trebuie sa le rezolve. Si suntem aici sa ajutam.

Vrei sa vezi demo de analiza si raportare pentru IT?
Deschide aplicatiile demo-urilor de mai jos:
Avem solutii pentru guvernanta datelor, securitate si monitorizare, analiza si raportare.
Implementam Data Warehouse, Big Data si Business Intelligence. Si, in unele situatii, dezvoltam chiar aplicatii software la cerere.

Intreaba-ne despre solutiile noastre si iti vom oferi cu placere mai multe informatii.Helpdesk Management

Cu aceasta aplicatie descoperi un exemplu de cum poti sa ajuti optimizarea performantei departamentului de IT prin analiza intarzierilor, prioritizarea cazurilor si studierea activitatii pe departament.