Solutii de Business Intelligence (BI)


Cu solutiile de Business Intelligence extragi datele din surse multiple (.xls, Erp, Web, Crm, market data, etc.) si creezi rapoartele de care ai nevoie ca sa faci analize complete pentru actiuni rapide in business.

Cresterea vanzarilor, scaderea costurilor, cresterea productivivitatii, identificarea de trenduri, optimizarea stocurilor, cash flow si P&L, analize de impact what if sunt cateva dintre provocarile de business la care am raspuns in ultimii 17 ani cu aplicatiile de Business Intelligence.


Servicii de Business Intelligence


Consultanta

Pregatim impreuna solutia optima de Business Discovery si tu beneficiezi de experienta echipei in sute de proiecte.

Implementare

Atunci cand ai nevoie de o solutie puternica si flexibila de BI care sa raspunda rapid cerintelor din business.

Training Qlik

Ca sa obtii maximum de la solutia ta de Business Intelligence, te sustinem sa folosesti Qlik la ce nivel doresti.

Seeing is Believing

Ca sa testezi si sa alegi solutia BI perfecta pentru tine, construim aplicatie personalizata, 100% functionala, in cateva zile.

Audit

Evaluam solutia de BI pe care o folosesti si venim cu propuneri de imbunatatire pastrand specificatiile de business.

Suport tehnic

Ai acces la specialistii Relevance atunci cand ai nevoie, intr-un timp scurt, la un cost optim.


Qlik, partenerul nostru de Business Intelligence


Suntem pasionati de solutiile software inovatoare, care transforma datele brute in informatie valoroasa pentru companii! De aceea am ales parteneri pe masura.

Suntem primul partener Qlik din Romania, oferind solutiile de Business Intelligence pe platforma Qlik inainte de a deveni parteneri in 2004!
Prin intermediul celor mai cunoscute produse Qlik View si Qlik Sense, Qlik pune la dispozitia companiilor din intreaga lume solutii de data discovery asociativ, intr-un mediu vizual, de tip self-service, care are capabilitati avansate pentru integrarea datelor din surse multiple, guvernanta, lucrul colaborativ si acces personalizat la informatiile relevante de pe oricedispozitiv: laptop, tableta sau telefon.
Iata cativa dintre acestia:

Experienta echipei Relevance in implementarea Qlik, solutia de Business Intelligence puternica si flexibila, aduce beneficii reale intr-un timp scurt. Inca din prima luna te vei convinge de rezultate.


Beneficii BI pe platforma Qlik


Qlik (NASDAQ: Qlik), este lider in piata solutiilor business intelligence si data discovery. In lume, peste 38.000 de clienti se bazeaza pe solutii Qlik pentru a pune ordine in informatii provenite din surse variate, explorand relatiile scunse dintre date care duc la descoperiri ce dau nastere unor idei bune. Iata cateva dintre principalele beneficii:

  • Tehnologie unica asociativa In-memory.
  • Consolideaza cu usurinta surse multiple de date.
  • User driver – simplu de utilizat, nu ai nevoie de cunostinte tehnice.
  • Toate datele, intotdeauna vizibile.
  • Minute pentru a schimba.
  • Insight driven — asocieri, cautari si analize in timp real

Ce spun utilizatorii? Colaboram cu sute de oameni minunati.


Cu pasiunea pentru Business Intelligence, aplicand din experienta a sute de proiecte implementate in cei 15 ani, impreuna cu clientii si partenerii nostri, aducem o schimbare in bine, un plus de valoare in business si viata de zi cu zi a fiecaruia.


Experienta noastra, beneficiul partenerilor


Din 2004, peste 100 de companii, de la retail si productie pana la materiale de constructii, servicii medicale sau bancare, au incredere in experienta echipei Relevance. Suntem alaturi de:


Storytelling sau cum am implementat solutiile noastre?


Ne-am intalnit, de-a lungul timpului, cu multe provocari in analiza si raportarea informatiilor de business – unele mai simple, alte cu un grad foarte mare de complexitate. Prin solutiile pe care le-am gasit impreuna cu clientii nostri am adus plus de valoare in fiecare proiect. Descopera cateva dintre proiectele noastre:


Seeing is Believing


Alege solutia potrivita. Testeaza cu datele tale. Selecteaza-ti partenerul potrivit. Informaza-te si analizeaza. Vorbeste cu utilizatori si cere referinte din industria in care activezi.
Nu cumpara inainte de a o incerca! Noua ni se pare firesc sa testezi solutia BI inainte de a decide daca e cea potrivita. Exista multi furnizori si multe solutii, asa incat e firesc sa te intrebi care dintre furnizori are solutia potrivita pentru tine. Relevance iti face alegerea usoara: ne dorim sa ne cunosti, sa vezi cum lucram, cum transpunem cerintele tale in practica. Si asta inainte de a intra intr-un proiect ce necesita resurse importante de timp, umane si financiare.


Alaturi de tine, in orice proiect BI


Fie ca detii o solutie de BI fie ca vrei sa implementezi una, va puteti baza pe experienta si profesionalismul echipei Relevance.
Solutiile noastre BI raspund nevoii de a lua repede decizii corecte, bine informate, analizand bazele de date din companie. Dar pentru ca aceste solutii sa fie eficiente, e nevoie in primul rand de oameni de calitate, de buni profesionisti, dar si de o tehnologie care sa faca posibila punerea in valoare a acestor oameni. Seeing is Believing! Cere-ne detalii!


Doresc mai multe detalii despre solutiile BI


Lasa-ne mesajul tau la marketing@relevance.ro si-ti raspundem cu placere. Alternativ, contacteaza-ne direct la 0756 099 946 sau 0723 507 060.