Serviciile de Business Intelligence (BI)


Relevance este o echipa de oameni pasionati de date, care isi ofera serviciile pentru a pune in valoare solutiile Business Intelligence ale companiilor din Romania si nu numai. Avem o experienta indelungata, fapt ce ne permite sa venim cu o gama larga de servicii si solutii pentru companiile ce doresc sa isi imbunatateasca sau sa isi implementeze un sistem optim de luare a deciziilor.

Consultanta

Cum alegem solutia optima de Business Intelligence? Cum imbunatatim ce avem? Analizam cu atentie impreuna si iti oferim sfaturile noastre.

Implementare

Intelegem necesitatile tale de business si dezvoltam rapid analizele si rapoartele. Pentru ca tu sa ai toate informatiile necesare pentru deciziile de business.

Training

Impreuna cu noi poti invata sa folosesti mai bine solutia ta de Business Intelligence. Sustinem atat cursuri standard, cat si personalizate.

Seeing is Believing

Adica “drive test” cu solutia si serviciile BI. Ca sa testezi, inainte de a investi. Dezvoltam o aplicatie reala de BI in doar cateva zile.

Audit

Care sunt punctele tari si cele slabe ale sistemului de analiza si raportare prezent? Evaluam si venim cu propuneri de imbunatatire.

Suport tehnic

Ai acces la specialistii Relevance atunci cand ai nevoie, intr-un timp scurt, la un cost optim.


Qlik, partenerul nostru de Business Intelligence


Ne plac solutiile software inovatoare, care transforma datele brute in informatie valoroasa pentru companii! De aceea am ales parteneri pe masura.

Suntem primul partener Qlik din Romania, incapend cu 2004!
Prin intermediul celor mai cunoscute produse Qlik Sense si QlikView, Qlik pune la dispozitia companiilor din intreaga lume solutii de data discovery asociativ, intr-un mediu vizual, de tip self-service, care are capabilitati avansate pentru integrarea datelor din surse multiple, guvernanta, lucrul colaborativ si acces personalizat la informatiile relevante de pe orice dispozitiv: laptop, tableta sau telefon.
Iata cativa dintre acestia:


De ce Qlik


Qlik este lider in piata solutiilor business intelligence. In lume, peste 45.000 de clienti se bazeaza pe solutii Qlik pentru a analiza informatii provenite din surse variate, pentru a explora relatiile ascunse dintre date, pentru a lua decizii si a actiona in consecinta. Iata lucrurile care fac din Qlik o platforma aparte:

  • Tehnologie unica asociativa in-memory.
  • Augmented intelligence.
  • Consolideaza cu usurinta surse multiple de date.
  • E simplu de utilizat, nu necesita cunostinte tehnice avansate.
  • Toate datele, intotdeauna vizibile.
  • Flexibilitate: minute pentru a modifica interfata. Self-service.
  • Insight driven — asocieri, cautari si analize cu mare viteza

Ce spun utilizatorii? Colaboram cu sute de oameni minunati.Experienta Relevance, in beneficiul partenerilor


Din 2004, peste 100 de companii, de la retail si productie pana la materiale de constructii, servicii medicale sau bancare, au incredere in experienta si serviciile oferite de echipa Relevance. Suntem alaturi de:


Storytelling sau cum am implementat solutiile noastre


Ne-am intalnit, de-a lungul timpului, cu multe provocari in analiza si raportarea informatiilor de business – unele mai simple, alte cu un grad foarte mare de complexitate. Prin solutiile pe care le-am gasit impreuna cu clientii nostri, am adus un plus de valoare in fiecare proiect. Descopera cateva dintre proiectele noastre:


Seeing is Believing / Demo


Incearca inainte sa cumperi. Ca sa alegi atat solutia Business Intelligence potrivita, cat si partenerul de implementare. Testeaza cu datele tale.

Noua ni se pare firesc sa testezi solutia BI inainte de a decide daca e cea potrivita. Exista multi furnizori si multe solutii, asa incat e firesc sa te intrebi care dintre furnizori iti poate livra serviciile pe care le astepti. Relevance iti face alegerea ceva mai usoara: ne dorim sa ne cunosti, sa vezi cum lucram, cum transpunem cerintele tale in practica. Si asta inainte de a intra intr-un proiect ce necesita resurse importante de timp, umane si financiare.


Alaturi de tine, in orice proiect BI


Fie ca detii o solutie de BI, fie ca vrei sa implementezi una, va puteti baza pe experienta si profesionalismul echipei Relevance.

Solutiile noastre BI raspund dorintei de a lua repede decizii corecte, bine informate, analizand toate bazele de date relevante din companie. Dar pentru ca aceste solutii sa fie eficiente, e nevoie in primul rand de oameni de calitate, de buni profesionisti.

Seeing is Believing! Cere-ne detalii!


Contacteaza Relevance


Lasa-ne mesajul tau la salut@relevance.ro si-ti raspundem cu placere.

Alternativ, contacteaza-ne direct la 0723 50 70 60.