Solutii si Servicii


Ne plac datele. Implementam cu pasiune solutii de Business Intelligence, Data Warehouse, Big Data si aplicatii personalizate pentru companii din diverse industrii.

Pentru gestionarea datelor pe care le creaza si le utilizeaza o companie, Relevance are competente semnificative si in implementarea si optimizarea de solutii Data Warehouse, utilizand tehnologiile Microsoft. Consultantii au un nivel inalt de expertiza in realizarea solutiilor Data Warehouse, lucrand in acest domeniu de mai bine de 10 ani.

Competentele echipei Relevance in lucrul cu datele, colectarea, agregarea si utilizarea lor au fost duse cu un nivel mai departe prin parteneriatul semnat cu DataStax, companie americana ce furnizeaza DataStax Enterprise, un pachet comercial pentru Big Data bazat pe Apache Cassandra, Spark, Solr si alte instrumente.

Infiintata in 2004, Relevance este primul partener Qlik in Romania si singurul partener DataStax din Romania. Misiunea Relevance este de a sprijini companiile sa isi implementeze un sistem optim de management al datelor si de luare a deciziilor.

Solutii Data WareHouse

Exista situatii in care este recomandata sau absolut necesara construirea unui Data WareHouse (DWH) inainte de a incarca datele necesare intr-o solutie Business Intelligence.

Solutii Big Data

Solutii complexe de Big Data construite pe Apache Cassandra, o tehnologie de baze de date distribuite, completa si simpla la nivel operational, cu o arhitectura unica de tip always-on..

Implementare solutii BI

Atunci cand vrei o solutie puternica si flexibila de BI care sa iti raspunda la orice intrebare de business ai avea, atunci e important sa stam de vorba.

Consultanta in solutii BI

Avem o experienta indelungata in dezvoltarea de solutii BI, de care ne dorim sa beneficiezi si tu. Stim care sunt factorii de succes in demersul de a implementa o solutie Business Intelligence.

Training Qlik

Poti sa inveti si tu sa lucrezi cu Qlik, la ce nivel doresti! Noi te incurajam sa faci un curs impreuna cu noi – nu dureaza mult si e mai interesant, mai util si mai rapid sa inveti din experienta noastra.

Seeing is Believing

Nu cumpara o solutie BI inainte de a o incerca! Noua ni se pare firesc sa testezi solutia BI inainte de a decide daca e cea potrivita.

Evaluare solutie Qlik

Daca ai deja o solutie BI pe platforma Qlik, e o idee buna sa ceri o verificare de la specialistii Relevance!


Suport tehnic solutie Qlik

Serviciul de suport tehnic iti da acces la specialistii Relevance atunci cand ai nevoie, intr-un timp scurt, la un cost mai redus.

RLV Cloud Analytics

Credem intr-un mod de gandire diferit, in oameni si tehnologie. Credem in provocarea status-quo-ului in orice situatie, in accesul la informatie, transparenta si simplitate.

Descopera