Seeing is Believing – Demo personalizatPoti sa ii spui simplu Aplicatie Demo sau Proof of Concept.
Noi ii spunem, pe scurt, SIB, De la Seeing Is Believing, un mini proiect in care tu experimentezi direct utilizarea Qlik pe date proprii, date reale (daca doresti) din business.

Seeing Is Believing este o oportunitate rapida si fara riscuri de a intelege valoarea de business ce se poate realiza prin utilizarea solutiilor Business Intelligence, impreuna cu echipa Relevance.

Noi credem ca prin SIB, ai cea mai buna solutie ca sa decizi cu cine sa iti implementezi solutia Business Intelligence.


Hai sa vezi ce date valoroase ai!


Ne plac provocarile, asa ca da-ne o provocare! Ne dorim sa iti aratam ca facem lucruri minunate impreuna.

In timpul Seeing Is Believing ajungi sa ne cunosti mai bine si sa vezi cum intelegem sa implementam cerintele pe care le ai de la o aplicatie de Business Intelligence Asociativ. Apropo, aplicatia de analiza si raportare e 100% functionala si gata in doar cateva zile. O poti utiliza imediat pentru decizii cu plus valoare.


De ce sa faci SIB?Pentru ca e ca un “test drive”. Poti sa incerci, inainte sa investesti!
Demo-ul pe care noi il organizam impreuna cu tine iti va da oportunitate de a testa platforma de Business Intelligence, de a cunoaste si evalua echipa Relevance. Si… ai si primele rezultate concrete. Pentru ca ne propunem sa abordam o necesitate reala de business, cu datele tale. O sa vezi:
1. Cat dureaza sa contruim o aplicatie de analiza si raportare
2. Cat e de usor este sa o utilizezi tu si colegii tai
3. Ce trebuie sa faci cand vrei modificari in aplicatie, cum ar fi adaugarea de noi functionalitati


Ce spun clientii nostri


Nu e o asteptare realista din partea noastra sa ne crezi pe cuvant. Trebuie sa vezi, sa testezi asa cum au facut-o deja si alti manageri care au actionat.


Agenda unui demo personalizat – SIB.


1. Ziua 1. Timp alocat 1.5 ore. Ne intalnim sa discutam despre provocarile tale de business si despre datele pe care te bazezi atunci cand iei decizii.
2. Ziua 2. Semnam un contract pentru Seeing is Believing, cu clauze de confidentialitate.
3. Ziua 3. Intalnirea cu datele tale. Ne instalam aplicatiile, discutam despre accesul la datele relevante impreuna cu echipa desemnata de tine.
4. Ziua 4-8. Construim dashboardul tau de erou, cu detaliile de care ai nevoie pentru a-ti creste puterile.
5. Ziua 9. Seeing Is Believing, asa ca ne intalnim ca sa iti prezentam la ce am lucrat si sa vedem care sunt primele tale impresii.
6. Ziua 10. Tu decizi. Daca ti-a placut ce ai vazut si crezi ca exista mai multe lucruri de descoperit, de imbunatatit, facem planul impreuna.

Lasa-ne mesajul tau la salut@relevance.ro sau suna-ne direct la 0723 50 70 60. Iti raspundem cu placere.