Seeing is Believing (SIB)


Afla de ce Business Intelligence (BI) asociativ este mult mai bun decat solutiile obisnuite de analiza si raportare si care este impactul lui in business. Descopera beneficiile solutiilor BI asociativ pe platforma Qlik!

Cresterea vanzarilor, scaderea costurilor, cresterea productivitatii, identificarea de trenduri, optimizarea stocurilor, cash flow si P&L, analize de impact what-if sunt cateva dintre provocarile la care aplicatiile de Business Intelligence asociativ raspund cu succes.

Credem ca tehnologia potrivita, in mainile potrivite, ofera un sprijin solid in luarea deciziilor. Pentru aceasta folosim solutiile de Business Intelligence asociativ pe plaforma Qlik, pe care noi le dezvoltam cu pasiune de peste 17 ani.

Peste 100 de companii din industrii diverse, dintre care Automobile Bavaria, Lamonza, Bata, Zarea, ING Bank, Gothaer, Raiffeisen Bank, Supremia, IB Cargo, CrisTim, Croco, Electroprecizia, Regina Maria, Saint Gobain sau Danone folosesc aplicatiile BI implementate de echipa Relevance.

Qlik Sense – Product Tour

Iti oferim cu placere informatii utile. Intreaba-ne tot ce doresti sa stii despre solutiile de BI. Da-ne o provocare inainte de a alege! Credem ca putem si ne dorim sa facem lucruri minunate impreuna.

Poti sa ii spui demo, desi nu e chiar unul: iti dezvoltam in doar 3-5 zile o solutie de BI asociativ 100% functionala, pe o situatie reala, concreta din business-ul tau. O poti utiliza imediat pentru decizii cu plus valoare.


Suna prea bine ca sa fie adevarat? Seeing is believing, asa ca incearca cu datele tale.


Cere-ne un demo 100% personalizat! Iti raspundem cu drag.


 
captcha