Stii ca ai date valoroase in companie?


Poti sa ii spui simplu Aplicatie Demo sau Proof of Concept. Noi o numim SIB, Seeing is Believing, un mini proiect in care se experimentezi direct utilizarea Qlik pe date proprii, date reale din business.

O oportunitate rapida si fara riscuri de a intelege valoarea de business ce se poate realiza prin utilizarea Qlik, impreuna cu echipa de implementare.

Tu afli de ce Business Intelligence (BI) asociativ pe platforma Qlik este mult mai bun decat solutiile obisnuite de analiza si raportare si care este impactul lui in business.


Seeing is believing, asa ca incearca cu datele tale.


Iti oferim cu placere informatii utile. Intreaba-ne tot ce doresti sa stii despre solutiile de BI. Da-ne o provocare inainte de a alege! Credem ca putem si ne dorim sa facem lucruri minunate impreuna.

Seeing Is Believing — rezulta o aplicatie de Business Intelligence Asociativ 100% functionala, pentru orice companie, in 3-5 zile. O poti utiliza imediat pentru decizii cu plus valoare.

 
captcha


Solutii implementate


Cresterea vanzarilor, scaderea costurilor, cresterea productivitatii, identificarea de trenduri, optimizarea stocurilor, cash flow si P&L, analize de impact what-if sunt cateva dintre provocarile la care aplicatiile de Business Intelligence asociativ raspund cu succes.

Top Management

Vanzari si Marketing

Financiar

Retail

Productie

Servicii MedicaleDe ce sa faci SIB?Oportunitate de a testa platforma Qlik, evalua echipa Relevance si obtine primele rezultate masurabile.
1. Cat dureaza sa contruiesti o aplicatie
2. Cat de usor este sa o utilizezi
3. Ce inseamna noi dezvoltari (functionalitati)
Si mai mult, riscurile implemantarii unei solutii se diminueaza semnificativ avand toate raspunsurile de mai sus.

Beneficiile companiei-utilizator:

– Cost redus de evaluare/pentru a se asigura de valoarea adusa
– Resursele pentru pregatirea datelor sunt reduse si timpul de livrare de 3-5 zile
– Bugetul pentru licentiere este zero