Folosesti datele la adevarata lor valoare?Poti sa ii spui simplu Aplicatie Demo sau Proof of Concept. Noi o numim SIB, Seeing is Believing, un mini proiect in care se experimentezi direct utilizarea Qlik pe date proprii, date reale din business.

O oportunitate rapida si fara riscuri de a intelege valoarea de business ce se poate realiza prin utilizarea Qlik, impreuna cu echipa de implementare.

Tu afli de ce Business Intelligence (BI) asociativ pe platforma Qlik este mult mai bun decat solutiile obisnuite de analiza si raportare si care este impactul lui in business.


Hai sa vezi ce date valoroase ai in companie!


Da-ne o provocare inainte de a alege un sistem de suport decizional precum solutiile Business Intelligence! Stim ca putem si ne dorim sa facem lucruri minunate impreuna.

Dupa Seeing Is Believing ajungi sa ne cunosti mai bine si sa vezi cum intelegem sa implementam cerintele pe care le ai de la o aplicatie de Business Intelligence Asociativ. Apropo, aplicatia de analiza si raportare e 100% functionala si gata in doar 3-5 zile. O poti utiliza imediat pentru decizii cu plus valoare.


Solutii implementate


Cresterea vanzarilor, scaderea costurilor, cresterea productivitatii, identificarea de trenduri, optimizarea stocurilor, cash flow si P&L, analize de impact what-if sunt cateva dintre provocarile la care aplicatiile de Business Intelligence asociativ raspund cu succes.

Vanzari

Marketing

Automotive

FMCG


De ce sa faci SIB?Daca te-ai decis ca o solutie moderna de analiza si raportare te-ar putea ajuta, fa un “test drive”. Demo-ul pe care noi il organizam impreuna cu tine iti va da oportunitate de a testa platforma de Business Intelligence, de a cunoaste si evalua echipa Relevance. Si… ai si primele rezultate concrete, pentru ca ne propunem sa abordam o necesitate reala de business, cu datele tale. Incearca, inainte sa cumperi! O sa vezi:
1. Cat dureaza sa contruim o aplicatie de analiza si raportare
2. Cat e de usor este sa o utilizezi tu si colegii tai
3. Ce trebuie sa faci cand vrei modificari in aplicatie, cum ar fi adaugarea de noi functionalitati


Nu ne crede pe cuvant!


Nu e o asteptare realista din partea noastra sa ne crezi pe cuvant. Trebuie sa vezi, sa testezi asa cum au facut-o deja manageri care au actionat.


Iata cum!


1. Ziua 1. Timp alocat 1.5 ore. Ne intalnim sa discutam despre provocarile tale de business si despre datele pe care te bazezi atunci cand iei decizii.
2. Ziua 2. Semnam un contract pentru Seeing is Believing, cu clauze de confidentialitate.
3. Ziua 3. Intalnirea cu datele tale. Ne instalam aplicatiile, discutam despre accesul la datele relevante impreuna cu echipa desemnata de tine.
4. Ziua 4-8. Construim dashboardul tau de erou, cu detaliile de care ai nevoie pentru a-ti creste puterile.
5. Ziua 9. Seeing Is Believing, asa ca ne intalnim ca sa iti prezentam la ce am lucrat si sa vedem care sunt primele tale impresii.
6. Ziua 10. Tu decizi. Daca ti-a placut ce ai vazut si crezi ca exista mai multe lucruri de descoperit, de imbunatatit, facem planul impreuna.

Lasa-ne mesajul tau la marketing@relevance.ro sau suna-ne direct la 0756 099 946 sau 0723 507 060. Iti raspundem cu placere.