RLV Mailer


RLV Mailer automatizeaza trimiterea de mesaje personalizate cu informatii utile din Qlik Sense. Activitatile manuale de selectie si trimitere de mesaje sunt eliminate, crescand astfel productivitatea celor implicati in analiza si raportarea de business.

Informatiile zilnice, saptamanale sau lunare se trimit la ore prestabilite, intr-un format personalizat in functie de necesitatile utilizatorilor.

Mesajele includ atat KPI si alte informații sintetizate, cat si imagini ale graficelor Qlik Sense si, eventual, fisiere atasate in format XLS.

Functionalitati RLV Mailer

1. Extragerea imaginilor din aplicatiile Qlik Sense
Orice obiect grafic din aplicatiile Qlik Sense poate fi extras de RLV Mailer ca imagine pentru a fi trimis ulterior pe mail.

2. Exportul de date in fisiere excel
Atunci cand utilizatorii au nevoie de informatii mai detaliate, in format tabelar, RLV Mailer extrage conținutul tabelelor Qlik Sense pentru a-l trimite atasat la mesaj.

3. Trimiterea de email-uri personalizate in functie de rolul utilizatorilor
RLV Mailer trimite mesaje unui numar mare de utilizatori, continutul mesajelor putand fi personalizat in functie de rolul utilizatorilor si de necesitatile lor specifice.

4. Design imbunatatit al mesajului
Mesajele ce se trimit pot fi formatate HTML pentru un design imbunatatit, se pot adauga informatii de tip text sau comentarii. Subiectul mesajului si continutul este personalizabil.

5. Trimiterea multipla, in rafala, de email-uri
RLV Mailer este capabil sa trimita o serie de email-uri bazate pe filtrarea unui camp dintr-o aplicație Qlik Sense. Aplicația face automat trimiterea de email-uri pentru toate selectiile incluse în fișierul de configurare.

6. Programarea trimiterii de email-uri
Mesajele pot fi programate în formate diverse, la anumite ore, date, zile din saptamana în așa fel încât mesajul corespunzător sa ajungă la momentul potrivit.


Contacteaza Relevance

Utilizezi deja Qlik Sense? Ai nevoie de mai multe informații despre aplicația RLV Mailer? Cere un demo / trial.

Folosește automatizarea pentru a reduce timpul petrecut cu taskuri mecanice din Qlik Sense (trimis grafice, KPI, rapoarte xls) și îți păstrezi timp pentru e-mailurile care contează.

Dă-ne un semn la 📧 salut@relevance.ro sau direct, ☎️ +40.723.50.70.60.