RLV Connector pentru SAP


Considerat de multe companii un sistem ERP robust, SAP este, asa cum ne-au confirmat utilizatorii sai, un sistem foarte complex si nu foarte flexibil atunci cand vine vorba de analiza si raportare.

In cei peste 15 ani de existenta, echipa Relevance a avut ocazia sa dezvolte solutii Qlik pentru mai multe companii ce utilizeaza SAP. Ne-am confruntat cu problema extragerii datelor din multitudinea de tabele SAP, asa incat am decis sa lansam un conector propriu la aceste date.

Scopul principal al conectorului RLV Connector pentru SAP este de a oferi o interfata care sa adune datele necesare din SAP pentru a sustine solutia de Business Intelligence. Conectorul a fost dezvoltat in jurul urmatoarelor idei: sa fie simplu, rapid si, de ce nu, mai ieftin decat alte produse similare. De asemenea, conectorul dezvoltat de Relevance este certificat “SAP Certified Integration with SAP NetWeaver”.

Caracteristicile principale sunt:

  • Posibilitatea de a se conecta cu orice versiune SAP de la 4.0B, atat unicod cat si non-unicod
  • Usurinta cu care acceseaza functiile BAPI si alte module de functii ale SAP
  • Trimiterea si primirea de IDocs
  • Utilizarea severului RFC
  • Suporta RFC si SOAP, ceea ce permite integrarea cu orice arhitectura moderna SAP NetWeaver

Pe langa functiile standard se pot utiliza alte capacitati speciale pentru gestionarea eficienta, stabila si securizata a rapoartelor mai dificile din SAP:

  • Citirea obiectelor BW (interogari Bex) cu propriul API
  • Citirea tabelelor SAP direct prin RFC
  • Generarea si executarea codului ABAP ad-hoc

De asemenea, deoarece la dezvoltarea conectorului am folosit tehnologie multi-thread, viteza de incarcare a datelor din SAP este foarte mare. Spre exemplu, 1.000.000 de randuri se incarca in mai putin de 5 minute.

RLV Connector a fost deja testat si implementat cu succes de catre clientii nostri. Companiile care utilizeaza SAP au acum o solutie simpla si accesibila de a-si accesa datele necesare in procesul decizional.

RLV Connector for SAP


Contacteaza Relevance


Trimite-ne mesajul tau la salut@relevance.ro sau contactează-ne direct la 0723 50 70 60.