RLV DWH Framework


Pregatirea datelor intr-un sistem Data WareHouse (DWH) e deseori greoaie si de lunga durata. La Relevance, am reusit sa dezvoltam o solutie DWH eficienta, care se poate implementa mai repede, fiind in acelasi timp suficient de flexibila, asa incat sa se poata adapta cerintelor de business.

Testat deja cu succes in cateva implementari, RLV DWH Framework este o suita de instrumente pregatite sa faca implementarile DWH mai rapide si mai usor de administrat ulterior.

Frameworkul noastru este disponibil in doua versiuni: RLV DWH Framework Classic si RLV DWH Framework Express.

Caracteristicile principale ale solutiilor RLV DWH Framework:

  • Prelucrarea datelor pe baza structurilor de metadata.
  • Crearea segmentelor de date actualizate sau adaugate de la ultima actualizare.
  • Aplicarea segmentelor actualizate asupra tuturor surselor de date.
  • Monitorizarea proceselor de procesare a datelor si alertarea pe email.

RLV DWH Framework Classic a fost gandita pentru a accelera implementarea unei solutii Data Warehouse pentru platformele bazate pe tehnologia Microsoft SQL. Principala functionalitate integrata in produs este aceea ca extrage automat datele din surse multiple si chiar le poate aduce incremental, daca sursa de date permit acest lucru.

O alta functionalitate importanta este aceea ca solutia RLV DWH aplica foarte rapid modificarile asupra tuturor datelor ce necesita actualizare, ca urmare a unei modificarii in oricare dintre sursele de date.

Toate aceste operatii se fac sub comanda unui sistem de metadata. Prin urmare nu mai sunt necesare cunostinte avansate de SQL pentru a scrie cod, ci doar informatii si descrieri. Astfel, pentru adaugarea unei surse de date sau pentru o prelucrare noua de date este nevoie doar de introducerea informatiei metadata corespunzatoare. Iar prelucrarile de date se realizeaza imediat, mergand pana la calculul tabelelor finale necesare raportarii.

In cazul in care aveti nevoie de analize si rapoarte aproape in timp real, se poate implementa o solutie bazata pe RLV DWH Framework Express. Acesta suporta colectarea de date din surse multiple la intervale foarte mici de timp, de obicei de ordinul secundelor.

Modificarile surselor de date sunt aplicate apoi pe toate tabelele finale. Scopul RLV DWH Framework Express este ca raportul actualizat sa poata ajunge cat mai repede la cei care pot sa actioneze pe baza acelor date calculate si sa poata lua decizii cat mai repede. In acest mod, transformam datele primare in date finale, in timpi record in cursul aceleasi zile.


Contacteaza Relevance


Trimite-ne mesajul tau la salut@relevance.ro sau contactează-ne direct la 0723 50 70 60.