RLV DWH Framework


Cerintele de rapiditate si flexibilitate in analiza si raportare au crescut in ultimii ani, mai ales in contextul in care oamenii de business s-au familiarizat cu unele tehnologii. Acum stiu ca se poate mai bine, mai repede si cer implementarea de solutii BI. Dar nu intotdeauna e usor sa ajungi la simplitatea, flexibilitatea si rapiditatea solicitata de oamenii de afaceri. Ceea ce ne ajuta pe noi este atat experienta de peste 17 ani in lucrul cu baze de date, analize si rapoarte, cat si pasiunea echipei Relevance pentru data management si business intelligence.

Ca partener al Qlik, unul din liderii industriei de Business Intelligence (BI) si pionier in analiza asociativa in-memory, dezvoltam solutii vizuale, interactive si flexibile pentru analiza si raportare in companii din diverse industrii. Insa au fost solicitari din partea clientilor nostri in care ni s-a cerut o implicare si mai detaliata in abordarea unei solutii BI, pornind de la managementul datelor.

Pregatirea datelor intr-un sistem DataWareHouse (DWH) e deseori de lunga durata, insa noi ne-am propus sa oferim ceva simplu, eficient, dar si suficient de flexibil, asa incat sa se poata adapta din mers la cerintele de business.

Ca raspuns la aceste provocari, am dezvoltat doua produse Relevance dedicate cerintelor Datawarehouse: RLV DWH Framework Classic si RLV DWH Framework Express.

Caracteristicile principale ale solutiilor RLV DWH Framework:

  • Prelucrarea datelor pe baza structurilor de metadata.
  • Crearea segmentelor de date actualizate sau adaugate de la ultima actualizare.
  • Aplicarea segmentelor actualizate asupra tuturor surselor de date.
  • Anuntare proceselor pe email.

RLV DWH Framework Classic a fost gandita pentru a accelera implementarea unei solutii Data Warehouse pentru platformele bazate pe tehnologia Microsoft SQL.
Principala functionalitate integrata in produs este aceea ca extrage automat datele din surse multiple si chiar le poate aduce incremental, daca sursa de date permit acest lucru.

O alta functionalitate importanta este aceea ca solutia RLV DWH aplica foarte rapid modificarile asupra tuturor datelor ce necesita actualizare, ca urmare a unei modificarii in oricare dintre sursele de date.

Toate aceste operatii se fac sub comanda unui sistem de metadata. Prin urmare nu mai sunt necesare cunostinte avansate de SQL pentru a scrie cod, ci doar informatii si descrieri. Astfel, pentru adaugarea unei surse de date sau pentru o prelucrare noua de date este nevoie doar de introducerea informatiei metadata corespunzatoare. Iar prelucrarile de date se realizeaza imediat, mergand pana la calculul tabelelor finale necesare raportarii.

In cazul in care aveti nevoie de analize si rapoarte aproape in timp real, am pregatit un alt produs: RLV DWH Framework Express. Acesta suporta aduceri de date din surse multiple la intervale foarte mici de timp, de obicei de ordinul secundelor.

Modificarile surselor de date sunt aplicate apoi pe toate tabelele finale. Scopul RLV DWH Framework Express este ca raportul actualizat sa poata ajunge cat mai repede la cei care pot sa actioneze pe baza acelor date calculate si sa poata lua decizii cat mai repede. In acest mod, transformam datele primare in date finale, in timpi record in cursul aceleasi zile.


Vrei sa afli mai multe despre RLV DWH Framework?


Trimite-ne mesajul tau la marketing@relevance.ro sau contactează-ne direct la 0756 099 946 sau 0723 507 060.