QlikView – Business Discovery


QlikView, primul produs de Business Intelligence lansat de Qlik, permite analize rapide cu volume mari de date provenite din surse multiple! Pionieratul Qlik in lumea Business Intelligence cu tehnologia asociativa in-memory a inceput in 1993 cu lansarea QlikView. Zeci de mii de companii au implementat acest instrument de analiza si suport decizional.

In Romania, povestea Qlik a inceput in 2004, cand Relevance a devenit primul partener Qlik. De atunci, peste 100 de companii au implementat impreuna cu Relevance si au utilizat cu succes QlikView. Si astazi inca se lucreaza cu QlikView in multe dintre companiile romanesti.

Tehnologia evolueaza si Qlik a lansat intre timp un motor de generatie 2, Qlik Analytics Engine, cu care a echipat atat QlikView, cat si mai noul si mai modernul Qlik Sense. Desi ramane dedicat in continuare zecilor de mii de clienti globali care utilizeaza QlikView, Qlik face pas cu pas tranzitia catre o noua epoca, punand astazi mai mult accent pe Qlik Sense.

Daca inca nu ati descoperit facilitatile Qlik Sense, contactati-ne si va putem oferi un tur al noului produs si explicatii apropo de diferentele dintre Qlik Sense si QlikView.


Optimizare si suport tehnic QlikView

Prima noastra iubire este QlikView. Dezvoltam aplicatii inca din 2000 si apoi, in cadrul Relevance, din 2004, asa incat am acumulat multa experienta. Daca doresti sa optimizezi aplicatiile QlikView, iti suntem alaturi. Daca ai nevoie de un partener care sa iti ofere suport pentru intretinerea mediului QlikView, contacteaza-ne!

Servicii dezvoltare analize si rapoarte QlikView

Oricare versiune de QlikView ai avea, Relevance te poate sprijini in dezvoltarea unor noi analize si rapoarte. Pentru ca intr-adevar QlikView e un produs excelent, nu e cazul sa renunti usor la licentele QlikView. Pentru anumiti utilizatori, e suficient de bun si nu trebuie neaparat inlocuit cu Qlik Sense. Avem companii care au ales sa foloseasca si QlikView si Qlik Sense!

Sa trec de la QlikView la Qlik Sense?

Sunt argumente si PRO si CONTRA referitor la trecerea de la QlikView la Qlik Sense. La Relevance, am consiliat mai multe companii in legatura cu procesul prin care sa faca trecerea catre Qlik Sense si iti oferim si tie o recomandare, daca doresti. Contacteaza-ne pentru a stabili o intalnire si iti vom oferi toate detaliile de care ai nevoie pentru a lua o decizie informata.