QlikView – Business Discovery


QlikView, primul produl de Business Intelligence lansat de Qlik, permite analize rapide cu volume mari de date provenite din surse multiple! Interfata sa interactiva si predominant grafica ii asigura un avantaj de necontestat in fata altor aplicatii. Din cateva clicuri poti gasi orice informatie din baza ta de date, indiferent cat de “ascunsa” sau detaliata ar fi!

Fiind un instrument de management extrem de eficient, permite realizarea unei largi arii de analize. Practic orice informatie existenta in baza de date a companiei poate fi valorificata prin aceasta aplicatie, stimuland interpretarea ei intr-un context integrat.


Seeing is believing. Testeaza QlikView acum!

Intreaba-ne tot ce doresti si iti vom oferi cu placere toate informatiile. Mai bine, inainte de a decide, da-ne o provocare! Testeaza-ne! Poti sa ii spui demo, desi nu e chiar un demo: o sa iti dezvoltam in doar 3-5 zile o solutie BI asociativ functionala 100%, pe o situatie reala, concreta din business-ul tau. O poti utiliza ca sa iei deja decizii care iti aduc un plus de valoare.

Utilizeaza in mod eficient toate informatiile pe care le ai in companie!

Informatiile stocate in bazele tale de date sunt o “mina de aur”, atunci cand poti sa le analizezi rapid, simplu, eficient. Si vei fi surprins sa descoperi cata informatie neutilizata se ascunde in bazele de date ale companiei tale.

Succesul se datoreaza oamenilor cu care lucrezi!

Imparte informatiile cu oamenii din jurul tau! In acest fel, eficienta acestora creste semnificativ. Cu cat managerii de departamente isi vor cunoaste mai bine activitatea, cu atat mai usor le va fi sa ia masurile necesare pentru a-si atinge obiectivele.
QlikView usureaza munca analistilor de business si a dezvoltatorilor de BI pentru a crea aplicatii cat mai complexe pe care utilizatorii le pot adapta nevoilor proprii.

Beneficiaza de toate avantajele si caracteristicile oricand, in orice moment, pe orice dispozitiv!

QlikView ofera o experienta Business Discovery completa – incluzand analize interactive, vizualizari complexe si cautare asociativa, pe orice dispozitiv. Descopera informatii noi pe desktop si continua explorarea in aceeasi aplicatie pe tableta sau telefon. Oriunde te afli, QlikView te ajuta sa raspunzi provocarilor in timp real si sa iti continui ideile.