Qlik Sense Desktop – Create Your First App and Visualization

Qlik Sense – Product TourCu Qlik Sense crearea tablourilor de bord devine simpla si intuitiva. Mai mult, Qlik Sense permite explorarea mai usoara a datelor pentru ca tu sa intelegi mai bine ce se intampla si de ce. Pune intrebari, urmeaza-ti intuitia, cauta fara probleme in volume mari de date din surse multiple. Apoi poti impartasi descoperirile tale intr-un mod vizual, avand infomatii dintr-o analiza precisa, in care continutul si comentariile sunt rezultatul unor date de incredere, atent monitorizate.

Intuitive

Descopera toate legaturile dintre dimensiunile datelor! Foloseste-te de combinatia unica dintre vizualizarile inteligente si motorul de indexare a datelor patentat de Qlik!

Smart Search

Scrie, pur si simplu in casuta de cautare, iar functia Smart Search va face legaturile. Descopera relatiile dintre date si informatii in locuri in care nu te-ai fi gandit sa cauti!

Data integration

Qlik Sense poate fi conectat la surse multiple de date pentru a livra puncte de vedere cat mai cuprinzatoare, fara compromisuri asupra performantei.

Self-service creation

Fiecare utilizator isi poate crea propria forma de vizualizare a datelor, propriul tablou de bord si propriile rapoarte. Fara cunostinte de programare!

Data storytelling

Creaza-ti prezentarile prezentarile direct in Qlik Sense! Usureaza comunicarea vizuala a analizelor catre echipa si face colaborarea mai eficienta.

Customize & Extend

O serie de API-uri existente permit extinderea si personaliozarea rapida a aplicatiei pentru a raspunde rapid nevoilor unice de business.

Responsive design

Qlik Sense se adapteaza automat la orice dispozitiv, oricand si oriunde. Raspunzi provocarilor in timp real si sa iti continui ideile!

Safe & Secure

Date complete si guvernanta utilizatorilor prin intermediul bibliotecilor centralizate si functiei de control! Securitatea datelor este asigurata pe toate dispozitivele!Consumer Goods Sales

Finance Toolkit

FX Sales Analytics

Retail Margin Erosion

Human Capital Management


Resurse

Qlik Sense – Mashup
Qlik Sense 3.1 – Understanding Drag and Drop Coloring – (color by)
Qlik Sense 3.1 – Using “Unpivot”
Loading map data – Qlik Sense”
Qlik Sense 3.0 and the Qlik Platform – What’s New Presentation
Qlik Sense 3.0 – Creating a Custom, Composite, Compound Key
Qlik Sense 3.0 – Time-aware Charts
Qlik Sense 3.0 – Visual Data Preparation
Qlik Sense 3.0 – Creating a Point Map