Qlik NPrinting

Distributie avansata de rapoarte


Cu Qlik NPrinting se trimit utilizatorilor rapoartele necesare, in formate uzuale precum Microsoft Office, HTML, PDF si multe altele, utilizand datele disponibile in aplicatiile Qlik Sense si QlikView.

Rapoartele potrivite ajung la oamenii potriviti, la momentul potrivit. Qlik NPrinting ajuta la crearea template-urilor de raportare, le genereaza automat pe baza unui program prestabilit si le distribuie direct pe mail si/sau intr-un portal de unde utilizatorii le pot descarca. Datele din rapoarte sunt filtrate astfel incat fiecare utilizator sa primeasca doar informatiile relevante pentru el.

Qlik NPrinting poate fi utilizat atat pentru informarea oamenilor din companie, cat si a altor persoane, din afara companiei, cum ar fi furnizorii sau alti parteneri de afaceri.

Urmareste prezentarea succinta a Qlik NPrinting si contacteaza-ne, daca doresti mai multe detalii:

Qlik NPrinting 17 – Product Tour


Beneficiile Qlik NPrinting


  • Utilizatorii pot crea rapid si usor rapoartele de care au nevoie, in formatele MS Office populare, precum PowerPoint, Excel sau Word, folosind date si vizualizari din Qlik Sense si QlikView.
  • Graficele si tabelele din mai multe aplicatii Qlik Sense si QlikView se pot combina intr-un singur raport.
    Caracteristicile avansate de formatare si personalizare asigura un nivel ridicat de impact si detaliu al rapoartelor.
  • Rapoartele pot fi programate central sau redate conditionat, generate cu informatii filtrate personalizat pentru utilizator si livrate prin e-mail si/sau salvare locala sau web.
  • Simplitatea functiei „drag-and-drop” permite crearea usoara a documentelor Office din tabele, diagrame si obiecte existente.
  • Noul portal „Newsstand” permite utilizatorilor sa caute si sa navigheze prin rapoarte, sa vizualizeze versiuni vechi (arhive) si sa stabileasca programe de livrare intr-un mediu self-service sigur.
  • Utilizatorii pot accesa caracteristici developer, de administrare si raportare, utilizand o interfata noua, bazata pe web.
  • Organizatiile pot gestiona utilizatori si instalari la nivel de server, eliminand limitarile clientilor developer autonomi. Aceasta inseamna pentru developeri ca pot gestiona si securiza mai usor medii multi-developer, iar utilizatorii pot accesa cu usurinta clientul si portalul de raportare fara a trebui sa instaleze un alt software.

Descopera Qlik NPrinting


Connect Qlik NPrinting to Qlik Sense and publish to Hub – Qlik NPrinting

Connect Qlik NPrinting to Qlik View and publish to Hub – Qlik NPrinting

News Stand Overview – QlikView NPrinting

Creating a new app in Qlik NPrinting


Doresti mai multe detalii despre beneficiile Qlik NPrinting?

Lasa-ne mesajul tau la salut@relevance.ro si-ti raspundem cu placere. Alternativ, contacteaza-ne direct la 0756 099 946 sau 0723 507 060.