Qlik NPrinting


Qlik NPrinting permite organizatiilor sa creeze rapid rapoarte cu aspect deosebit, in formate adoptate pe scara larga, portabile, cum ar fi Microsoft Office si pixel perfect .PDF, utilizand date si analitice din Qlik Sense si QlikView.

Qlik NPrinting este solutia de raportare si distributie Qlik de generatie urmatoare pentru Qlik Sense si QlikView, care ajuta organizatiile sa disemineze cunoasterea si aprofundarea prin crearea si distribuirea unor rapoarte cu aspect deosebit.

Se asigura astfel ca rapoartele potrivite ajung la oamenii potriviti, la momentul potrivit prin distributie programata, raportare generata de utilizator si un nou portal de abonare online pentru utilizatori. Si, cu scalabilitate multi-thread (subprocese multiple), multi-engine si securitate bazata pe rol, Qlik NPrinting ofera suport imbunatatit pentru dezvoltari ample.

Qlik NPrinting 17 – Product Tour


Beneficiile Qlik NPrinting


Caracteristicile avansate de formatare si personalizare asigura un nivel ridicat de impact si detaliu al rapoartelor.
Analiticele Qlik Sense si QlikView din aplicatii multiple se pot combina intr-un singur raport.
Si, cu un client nou, bazat pe web, organizatiile pot gestiona eficient si pot securiza medii multi-developer concomitent cu reducerea numarului de instalari software.

Utilizatorii pot crea rapoarte cu aspect deosebit rapid si usor, in formate Office populare, precum PowerPoint, Excel si Word, folosind date si vizualizari din Qlik Sense si QlikView.
Aceasta le permite partajarea de detalii in formate populare, portabile, adoptate pe scara larga.
Simplitatea functiei „drag-and-drop” permite crearea usoara a documentelor office din tabele, diagrame si obiecte existente.
Si, analiticele Qlik Sense si QlikView din aplicatii multiple, combinate intr-un singur raport.
Oamenii pot partaja liber informatii in formate adoptate pe scara larga, pentru a disemina valoarea analiticelor.

Utilizatorii pot accesa caracteristici developer, de administrare si raportare cu ajutorul caracteristicilor, utilizand o interfata noua, bazata pe web.
Clientul web-based permite realizarea tuturor dezvoltarilor (cu exceptia autorului de sablon MS office) prin motor de navigare (browser) de pe orice dispozitiv.
Organizatiile pot gestiona utilizatori si instalari la nivel de server, eliminand limitarile clientilor developer autonomi.
Aceasta inseamna developeri ca pot gestiona si securiza mai usor medii multi-developer, iar utilizatorii pot accesa cu usurinta clientul si portalul de raportare fara a trebui sa instaleze un software.

Qlik NPrinting se asigura ca rapoartele potrivite ajung la oamenii potriviti, asa cum si atunci cand au nevoie de acestea.
Rapoartele pot fi programate central sau redate conditionat, generate cu informatii filtrate personalizate pentru utilizator si livrate printr-o varietate de canale, inclusiv e-mail, salvare pe disc si web.
Noul portal „newstand” permite utilizatorilor sa caute si sa navigheze prin rapoarte, sa vizualizeze versiuni vechi (arhive) si sa stabileasca programe de livrare intr-un mediu self-service sigur.

Si organizatiile pot distribui acum rapoarte direct catre portalul Qlik Sense, oferind utilizatorilor un punct de acces unic pentru toate analiticele si nevoile de raportare.


Descopera Qlik NPrinting


Connect Qlik NPrinting to Qlik Sense and publish to Hub – Qlik NPrinting

Connect Qlik NPrinting to Qlik Sense and publish to Hub – Qlik NPrinting

News Stand Overview – QlikView NPrinting

Creating a new app in Qlik NPrinting


Doresti mai multe detalii despre beneficiile Qlik NPrinting?


 
captcha