Qlik GeoAnalytics


Qlik GeoAnalytics® raspunde nevoii de identificare, verificare si afisare a reperelor geografice pentru a afla informatii spatiale de importanta strategica in procesul decizional.

Utilizatorii pot adauga usor harti pe aplicatiile personale, cu verificare automata a datelor geo, pentru aflarea informatiilor spatiale de importanta cruciala, apoi le pot suprapune peste diferite vizualizari pentru a afla intreaga poveste din spatele datelor.

Utilizatorii pot aprofunda harti dense in informatii, care contin milioane de puncte. Pot, de asemenea, analiza date geo in combinatie cu date non-geo pentru cazuri de utilizare, cum ar fi determinarea locatiilor potentiale de stocare, intelegerea distributiei clientilor de vanzari dupa codul postal sau calcularea timpilor de livrare in lantul de aprovizionare.

Qlik GeoAnalytics® nu numai ca extinde capacitatile curente de cartografiere ale Qlik®, dar muta, de asemenea, ceea ce ofera dincolo de vizualizare cu sprijinul unei game largi de cazuri de utilizare avansata a GeoAnalytics®. Utilizand o tehnologie care cuprinde si face streaming de date cartografiate, atat clientii Qlik Sense®, cat si cei QlikView® au acum posibilitatea de a expune relatii geografice ascunse, oferind acuratete, o aprofundare mai buna, decizii mai bune si ROI mai mare.

Cu modelul asociativ unic al Qlik®, utilizatorii pot proba toate asocierile posibile care exista in toate datele proprii, inclusiv context geospatial. In plus, utilizatorii pot:

  • Sa ia decizii mai bune bazate pe localizare. Multe decizii importante din punct de vedere organizational, cum ar fi selectia site-ului, alocarea resurselor sau timpii de livrare depind de informatiile de localizare. Hartile ofera un context vizual care ajuta utilizatorii Qlik® sa ia decizii corecte, informate cu privire la localizare.
  • Sa imbunatateasca nivelul de intelegere. Avand capacitatea de a prezenta rapid informatii cartografice, ajuta utilizatorii sa aprofundeze paternuri care nu sunt usor de interpretat prin intermediul tabelelor sau diagramelor. Qlik® poate spori acum fiabilitatea datelor, deoarece paradigma hartii reprezinta un mediu familiar pentru majoritatea utilizatorilor.
  • Sa creasca productivitatea. Avand capacitatea de a imbogati instantaneu date de localizare precum orase sau tari cu informatii geo necesare, orice utilizator Qlik® poate adauga acum vizualizari geo ample, interactive aplicatiilor Qlik®.

Screenshots


Valoarea medie a angajatilor intr-o zona cu Qlik GeoAnalytics

Afisare municipalitate in Suedia cu Qlik Sense

Zboruri din Statele Unite, precum si intarzierea lor medie de plecare afisate cu Qlik Sense si Qlik GeoAnalytics


Qlik GeoAnalytics® raspunde intrebarii “Unde”. Descopera


Qlik GeoAnalytics – Latitude and Longitude Tips

Creating a Drill-down Area Map – Qlik Sense

Troubleshooting a location lookup


Doresti mai multe detalii despre beneficiile Qlik GeoAnalytics®?


Lasa-ne mesajul tau la marketing@relevance.ro si-ti raspundem cu placere. Alternativ, contacteaza-ne direct la 0756 099 946 sau 0723 507 060.