Qlik


Cresterea vanzarilor, scaderea costurilor, cresterea productivitatii, identificarea de trenduri, optimizarea stocurilor, cash flow si P&L, analize de impact what if sunt cateva dintre provocarile de business la care am raspuns in ultimii 17 ani cu aplicatiile de Business Intelligence pe platforma Qlik.
Atunci cand ai nevoie sa intelegi imaginea de ansamblu a activitatii tale, sa monitorizezi si sa analizezi indicatorii de performanta, contacteaza-ne. E aproape incredibil cat de usor poti vedea intreaga poveste ce se ascunde in datele tale!
Integram cu succes datele din surse multiple, precum bazele de date ale sistemelor ERP, CRM, WMS etc si diverse alte fisiere Excel, csv, txt, ca sa iti oferim o imagine completa.

Colaboram cu sute de oameni minunati din industrii diverse, de la banking, telecom, retail la materiale de contructii, productie sau servicii medicale, din toate departamentele. Deciziile lor de business influenteaza performanta companiilor lor si destinele a mii si mii de oameni. Asadar, simtim din plin responsabilitatea pe care o avem.

Qlik Sense Product Tour


Beneficiile Qlik


 • Deciziile bune aduc profit
 • Qlik iti ofera toate informatiile relevante pentru a lua decizii corecte. Analizele tale pot fi luate pe un laptop sau pe smartphone, pastrandu-si functionalitatea. De asemenea, rezultatele analizelor pot fi tiparite, salvate in fisiere PDF, trimise catre Excel sau alte aplicatii Microsoft Office.

 • Monitorizeaza afacerea sau activitatea pas cu pas!
 • Qlik este o solutie dinamica, flexibila, spre deosebire de majoritatea celorlalte solutii de business intelligence. Pentru ca utilizeaza o tehnologie asociativa unica. Ai acces la toate informatiile necesare oricand doresti, astfel incat sa poti sa realizezi analize complexe!

 • ROI (Return on Investment) rapid!
 • Investitia in solutia de business intelligence se recupereaza intr-un interval de timp scurt, de 6-12 luni! Valoarea adaugata vine din reducerea costurilor de realizare a analizelor si rapoartelor, din reducerea timpului de lucru si cresterea productivitatii. Dar mai ales, vei castiga enorm din deciziile corecte de business pe care le vei lua!

 • Se implementeaza rapid, pe un sistem informatic existent.
 • Nu iti intrerupem activitatea, nu te fortam sa cheltuiesti suplimentar pentru adaptarea sistemului informatic.
  Qlik lucreaza simultan cu diverse tipuri de baze de date, inclusiv fisiere text, fisiere Excel etc

 • Costuri accesibile de implementare si intretinere.
 • TCO (Total Cost of Ownership) este mult mai scazut decat in cazul altor solutii de business intelligence.

 • Este extrem de simplu de utilizat.
 • In maxim 2 ore de la implementarea solutiei business intelligence, esti gata sa o exploatezi.


Actioneaza!


Te invitam sa nu ne crezi pe cuvant. Testeaza. Toate lucrurile mari au un inceput mic. Intreaba-ne tot ce doresti sa stii despre Business Intelligence si iti oferim cu placere informatii utile. Descopera de ce Business Intelligence asociativ este este mai bun decat solutiile obisnuite de analiza si raportare si care este impactul lui in business.
Experienta echipei Relevance in implementarea Qlik, solutie puternica si flexibila de BI, simplu de utilizat, aduce beneficii reale intr-un timp scurt companiilor care au ales sa o implementeze. Suna prea bine sa fie adevarat? “Seeing is believing!“, asa ca incearca si tu.