Qlik Sense


Afla intreaga poveste din spatele datelor tale!

Cu Qlik Sense analiza si raportarea devine simpla si intuitiva, ca sa iei deciziile potrivite, in timp util.

Qlik Sense permite explorarea mai usoara a datelor pentru ca tu sa intelegi mai bine ce se intampla si de ce. Pune intrebari, urmeaza-ti intuitia, cauta fara probleme in volume mari de date din surse multiple. Apoi poti impartasi descoperirile tale intr-un mod vizual, avand infomatii dintr-o analiza precisa, in care continutul si comentariile sunt rezultatul unor informatii de incredere, atent monitorizate.

– vezi aplicatii demo Qlik Sense


Capabilitatile Qlik Sense

Intuitive

Descopera toate legaturile dintre dimensiunile datelor! Foloseste-te de combinatia unica dintre vizualizarile inteligente si motorul de indexare a datelor patentat de Qlik!

Smart Search

Scrie, pur si simplu in casuta de cautare, iar functia Smart Search va face legaturile. Descopera relatiile dintre date si informatii in locuri in care nu te-ai fi gandit sa cauti!

Data integration

Qlik Sense poate fi conectat la surse multiple de date pentru a livra puncte de vedere cat mai cuprinzatoare, fara compromisuri asupra performantei.

Self-service creation

Fiecare utilizator isi poate crea propria forma de vizualizare a datelor, propriul tablou de bord si propriile rapoarte. Fara cunostinte de programare!

Data storytelling

Creaza-ti prezentarile prezentarile direct in Qlik Sense! Usureaza comunicarea vizuala a analizelor catre echipa si face colaborarea mai eficienta.

Responsive design

Qlik Sense se adapteaza automat la orice dispozitiv, oricand si oriunde. Raspunzi provocarilor in timp real si sa iti continui ideile!

Customize & Extend

O serie de API-uri existente permit extinderea si personaliozarea rapida a aplicatiei pentru a raspunde rapid nevoilor unice de business.

Safe & Secure

Date complete si guvernanta utilizatorilor prin intermediul bibliotecilor centralizate si functiei de control! Securitatea datelor este asigurata pe toate dispozitivele!


Cateva aplicatii demo Qlik Sense

Retail

Financial Services

Manufacturing