Banci si Servicii Financiare

Necesitatea de a avea analize si rapoarte de activitate intr-un timp mai scurt, cu mai multa flexibilitate, care sa ofere o viziune unitara asupra activitatii bancii si posibilitatea de a lua decizii mai bune determina oamenii de business sa apeleze la solutiile de business intelligence pe platforma Qlik.


Ca sa afli de unde se obtine profit si unde se ascund riscurile. Ca sa simplifici complexitatea cu propuse numeroase, pe mai multe piete. Pentru a asigura confidentialitatea si securitatea informatiilor, dar si un management unitar. Pentru decizii importante de business.

Cu solutia QlikView implementata de Relevance, ING Bank dispune acum de acces la informatii mult mai detaliate despre operatiunile sale, permitandu-i astfel sa ia deciziile necesare pentru imbunatatirea performantei generale a companiei.

Recomandat de:

Lucram cu:
Demo: Risk Adjusted Performance

Acest demo arata modul in care o banca poate gestiona limitele si expunerile, poate monitoriza rolurile principale si poate analiza indicatorii cheie de risc precum PD si RoE intr-un portofoliu global de credite.

Demo: Wealth management

Acest demo arata modul in care o companie poate afla cine sunt cei mai buni consilieri si poate gasi modalitați prin care sa-i faca mai buni – fara incalcarea asigurarii conformitatii cu cerintele in vigoare.

Demo: Insurance

Aceasta aplicatie preia date din mai multe departamente diferite si le combina pentru a oferi o analiza completa a performantei asiguratorului. Utilizatorii pot selecta un anume broker dintr-o anumita locatie si pot vedea ce produse sunt vandute si ce grupuri de persoane le cumpara.

Demo: Consumer Bank 360

Aplicatie contine date privind portofoliul de credite pentru o banca si are la baza motorul asociativ unic Qlik Indexing Engine (QIX).
Utilizatorul primeste informatii despre modul in care diferite regiuni si ofiteri credit evolueaza in timp si care care au cel mai mare impact asupra veniturilor si marjelor de profit.