Elastic

CĂUTAREA POTRIVITĂ ÎN CONTEXTUL POTRIVIT


CE ESTE?


Elastic este una dintre cele mai populare platforme open-source care lucrează cu date structurate și nestructurate, ce devin utilizabile în timp real. Aplicațiile din framework se bazează pe funcții de căutare, vizualizare, analiză și monitorizare a datelor din orice sursă, în orice formă.


CUM FUNCȚIONEAZĂ?


Practic, Elastic îți oferă un „Google” intern. Cu ajutorul său, căutările într-un volum imens de date se procesează mai repede și sunt mai relevante, deoarece îți poți adapta interogarea foarte ușor în funcție de nevoile tale. Adaugă aici scalabilitatea aplicațiilor și o vizualizare prietenoasă și cu sens a rezultatelor și poți înțelege în linii mari ce oferim prin intermediul Elastic.


VALOAREA ADĂUGATĂ


Simplifică procese

Aplicațiile Elastic sunt orientate către rezolvarea eficientă de probleme. Găsești, vizualizezi și analizezi datele de care ai nevoie atunci când ai nevoie, indiferent de volum sau de surse. Astfel, Elastic contribuie la optimizarea proceselor decizionale, printr-o agilitate demnă de cele mai înalte standarde digitale.

Soluții personalizate

Faptul că este o platformă open-source înseamnă din start libertatea de a transforma orice soluție standard într-una adaptată pentru business-ul clientului nostru. În funcție de provocare, Elastic e la îndemână pentru a construi soluția optimă.

Scalabilitate

Elastic e simplu de folosit și potrivit pentru a duce explorarea la un nivel și mai profund. Extinderea funcționalităților pe un volum mai mare de date, pe arie geografică mai întinsă, pe un număr mai mare de utilizatori e un beneficiu important în orice companie care își dorește îmbunătățirea productivității.


ÎNCĂ CEVA


Produsele Elastic cumulează peste 600 de milioane de descărcări din 2012, anul lansării. Ebay, Renault, BBC, Telekom, ING, Credit Suisse sunt doar câteva dintre companiile care se bazează pe platformă la nivel internațional.

Compania a dezvoltat, de altfel, Elastic Stack, suita open-source completă, X-Pack (versiunea comercială), Elastic Cloud (SaaS) și Elastic Cloud Enterprise – soluții adaptabile contextelor de business variate.

În suita Elastic regăsim Elasticsearch, Kibana, Beats și Logstash – produse de bază ce adresează probleme particulare.

Intreabă-ne detalii!


Elastic Stack pentru nevoile tale specifice


Cu Elastic Stack poți sa urmărești pe Twitter hashtag-urile cele mai populare și să faci corelațiile necesare, să îi ajuți pe oameni să își găsească casa de vis, să filtrezi datele de pe o hartă sau chiar să analizezi date din proiecte precum căutarea vieții pe Marte.
ElasticStack stochează toate tipurile de date și răspunde interogărilor complexe.

Elasticsearch

Elasticsearch este un motor de căutare și analiză distribuit, bazat pe JSON, care permite stocarea, căutarea și analiza datelor la scară largă. Se poate integra cu ușurință în sistemele operaționale ale companiei.

Kibana

Kibana este “fereastra” din Elastic Stack.
Vă permite să vizualizați și să explorați datele integrate, precum și să gestionați și monitorizați întreaga bază de date într-o interfață ușor de utilizat. În plus, puteți crea un raport vizual complet în doar câteva minute, din surse variate.

Logstash

Cu Logstash, centralizați, stocați și transformați datele.
Logstash ingerează date dintr-o multitudine de surse simultan, le transformă și apoi le trimite în stash-ul preferat.

Beats

Beats este platforma cu ajutorul căreia trimiți un tip de date cu scop unic, de la sute sau chiar mii de mașini și sisteme către Elasticsearch sau Logstash.

Contactează-ne pentru a discuta personalizat provocarea ta de business!


Alege Elastic Stack pentru:


Căutare personalizată

  • Căutare rapidă pentru date enterprise
  • Căutare rapidă în site-ul companiei
  • Căutare rapidă în spațiile de lucru dedicate (documente în cloud, suita Google etc.)

Monitorizare eficientă

  • Monitorizarea performanței (APM)
  • Monitorizarea și centralizarea log-urilor
  • Centralizarea și analiza metricilor din surse multiple

Securitate sporită

  • Protecție completă pentru tot sistemul cu Elastic Endpoint Security.
  • Securitatea informației și management de risc cu SIEM, soluția rapidă și scalabilă din suita Elastic.

Parteneriatul nostru cu Elastic a venit ca răspuns firesc la cerințele companiilor care caută soluții scalabile, real time, pentru utilizarea datelor structurate și nestructurate, din toate sursele.

Care este provocarea pe care dorești să o rezolvi în contextul tău de business?

Hai să vorbim! Îți răspundem din experiența a câtorva mii de aplicații implementate în peste 15 ani, pentru companii precum Raiffeisen Bank, Regina Maria, Danone, Dasha, Saint Gobain sau ING Bank.


ResurseWhat is Elasticsearch?


Introduction to Elasticsearch


Centralized Logging with Elasticsearch at Collector Bank