Multumim pentru interesul acordat!
Clic pe link pentru a incepe instalarea kitului:

Qlik Sense Desktop

Qlik Sense ofera accesibilitate simplificata si asistata la sursele de date, plus un design rapid, simplificat, dar puternic, al interfetelor de raportare.


Nu stii cum sa incepi?


Acest tutorial iti va arata pas cu pas cum sa construiesti cu Qlik Sense o aplicatie completa. Rapid si intuitiv fara sa ai nevoie de cunostinte de baza de date si fara sa fi folosit alte produse Qlik. Testeaza chiar cu datele tale!

Intreaba-ne detalii.

Recomandam sa testezi cu datele tale si sa incepi cu un proiect de mai mica anvergura astfel incat sa poti evalua concret beneficiile. Te invitam sa testezi atat solutia Qlik cat si echipa Relevance. Descarca si testeaza Qlik Sense Desktop. Intreaba-ne detalii. Iti raspundem cu drag.
Florina Ciompec | Sales Consultant | 0756 099 946 | florina@relevance.ro


Te invitam sa descoperi cateva dintre aplicatiile demo realizate cu Qlik Sense!Executive Dashboard

CEO Analysis

Sales Management and Customers Analysis
Ce spun utilizatorii? Colaboram cu sute de oameni minunati.Cine foloseste?


Peste 100 de companii din industrii precum retail si productie pana la materiale de constructii, servicii medicale si banking beneficiaza de experienta echipei Relevance in dezvoltarea de proiecte complexe de business intelligence si data management. Suntem alaturi de:


Seeing is Believing


Alege solutia potrivita. Testeaza cu datele tale. Selecteaza-ti partenerul potrivit. Informaza-te si analizeaza. Vorbeste cu utilizatori si cere referinte din industria in care activezi.
Nu cumpara inainte de a o incerca! Noua ni se pare firesc sa testezi solutia BI inainte de a decide daca e cea potrivita. Exista multi furnizori si multe solutii, asa incat e firesc sa te intrebi care dintre furnizori are solutia potrivita pentru tine. Relevance iti face alegerea usoara: ne dorim sa ne cunosti, sa vezi cum lucram, cum transpunem cerintele tale in practica. Si asta inainte de a intra intr-un proiect ce necesita resurse importante de timp, umane si financiare.


Alaturi de tine in proiectul de BI


Misiunea noastra este de a sprijini companiile sa isi implementeze un sistem optim de management al datelor si de luare a deciziilor.
Credem in oameni si in tehnologie! Pentru ca noi suntem convinsi ca oamenii si tehnologiile potrivite sunt elementele care fac diferenta intr-un mediu de business competitiv.
Solutiile noastre BI raspund nevoii de a lua repede decizii corecte, bine informate, analizand bazele de date din companie. Dar pentru ca aceste solutii sa fie eficiente, e nevoie in primul rand de oameni de calitate, de buni profesionisti, dar si de o tehnologie care sa faca posibila punerea in valoare a acestor oameni. Suntem alaturi de tine in orice proiect.

Cere un demo personalizat 100%.