Crestem impreuna


Suntem pasionati de solutiile software inovatoare, care transforma datele brute in informatie valoroasa pentru companii! De aceea am ales parteneri pe masura.
Suntem primul partener Qlik din Romania, oferind solutiile de Business Intelligence Qlik inca din 2004!

Iar initiativele noastre legate de solutii Data Warehouse si Big Data ne-au condus catre DataStax, cea mai rapida si scalabila platforma de date distribuite. Din 2015 suntem partenerul DataStax in Romania, singurul pana in prezent.

KT Labs a dezvoltat solutii modulare care extinde perfect platforma Qlik. Am testat aplicatiile si am inteles imediat beneficiile. Suntem astazi alaturi de KT Labs si folosim solutiile KliqMap si KT Labs’ Planning Suite pentru a crea un mediu complet integrat si interactiv, unde analiza si simularea pot fi efectuate in contextul real al proceselor de afaceri.

Astazi continuam sa raspundem clientilor nostri la provocarile de intelegere a volumelor crescande de date.
Parteneriatul cu NodeGraph din 2017 este inca un pas esential in strategia de abordare sistemica a pietei romanesti, cu solutii de business intelligence din ce in ce mai complexe si complete.


Parteneri Relevance


Qlik (NASDAQ: Qlik), este lider in piata solutiilor business intelligence si data discovery. Prin intermediul celor mai cunoscute produse, Qlik View si Qlik Sense, Qlik pune la dispozitia companiilor din intreaga lume solutii de data discovery asociativ, intr-un mediu vizual, de tip self-service.
Solutiile Qlik au capabilitati avansate pentru integrarea datelor din surse multiple, guvernanta, lucrul colaborativ si acces personalizat la informatiile relevante de pe orice dispozitiv mobil.

DataStax, cel mai important furnizor de software de baze de date pentru aplicatii de tip cloud, accelereaza capacitatea intreprinderilor, agentiilor guvernamentale si integratorilor de sisteme pentru a alimenta numarul exploziv de aplicatii de tip cloud care necesita distributie de date peste centre de date si cloud, prin utilizarea platformei noastre sigure, simple din punct de vedere operational, avand la baza Apache Cassandra™.

Produse:

K4 Analytics

KT Labs ofera o abordare agila si disruptiva pentru lumile Corporate Performance Management si GIS. KT Labs a dezvoltat o solutie modulara care extinde perfect platforma Qlik, atat QlikView, cat si Qlik Sense.
Adoptat deja de principalii integratori de sistem in peste 30 de tari, software-ul KT Labs este extrem de util in construirea si implementarea aplicatiilor de planificare rapida, cu o fractiune din timpul si costurile impuse de alte produse.

Cu o experienta de peste 20 de ani in analiza, extractia si prelucrarea bazelor de date ale unei mari diversitati de companii europene si sud-americane, NodeGraph creeaza platforme personalizate de integrare si interpretare a datelor pe baza solutiilor Qlik Sense si QlikView.
Solutiile NodeGraph cauta si identifica permanent relatiile care pot fi realizate, logic si rapid, intre documente, fisiere, QVD si aplicatii.