Parteneri RelevanceSuntem pasionati de solutiile software inovatoare, care transforma datele brute in informatie valoroasa pentru companii! De aceea am ales parteneri pe masura.


Impreuna!Raspundem, prin experianta echipei si folosind cea mai buna tehnologie, la provocarile companiilor de intelegere a volumelor crescande de date, structurate si nestructurate, din toate sursele, in timp real si cu standarde inalte de securitate.

Qlik
Suntem primul partener Qlik din Romania, oferind solutiile de Business Intelligence Qlik inca din 2004!

Qlik (NASDAQ: Qlik), este lider in piata solutiilor business intelligence si data discovery. Prin intermediul celor mai cunoscute produse, Qlik View si Qlik Sense, Qlik pune la dispozitia companiilor din intreaga lume solutii de data discovery asociativ, intr-un mediu vizual, de tip self-service.
Solutiile Qlik au capabilitati avansate pentru integrarea datelor din surse multiple, guvernanta, lucrul colaborativ si acces personalizat la informatiile relevante de pe orice dispozitiv mobil.

Parteneriatul cu NodeGraph din 2017 este inca un pas esential in strategia de abordare sistemica a pietei romanesti, cu solutii de business intelligence din ce in ce mai complexe si complete.

Cu o experienta de peste 20 de ani in analiza, extractia si prelucrarea bazelor de date ale unei mari diversitati de companii europene si sud-americane, NodeGraph creeaza platforme personalizate de integrare si interpretare a datelor pe baza solutiilor Qlik Sense si QlikView.
Solutiile NodeGraph cauta si identifica permanent relatiile care pot fi realizate, logic si rapid, intre documente, fisiere, QVD si aplicatii.

KT Labs
KT Labs a dezvoltat solutii modulare care extinde perfect platforma Qlik. Am testat aplicatiile si am inteles imediat beneficiile. Folosim astazi KliqMap si KT Labs’ Planning Suite pentru a crea un mediu complet integrat si interactiv, unde analiza si simularea pot fi efectuate in contextul real al proceselor de afaceri.

Produse:

K4 Analytics

KT Labs ofera o abordare agila si disruptiva pentru lumile Corporate Performance Management si GIS. KT Labs a dezvoltat o solutie modulara care extinde perfect platforma Qlik, atat QlikView, cat si Qlik Sense.
Adoptat deja de principalii integratori de sistem in peste 30 de tari, software-ul KT Labs este extrem de util in construirea si implementarea aplicatiilor de planificare rapida, cu o fractiune din timpul si costurile impuse de alte produse.

DataStax
Initiativele noastre legate de solutii Data Warehouse si Big Data ne-au condus catre DataStax, cea mai rapida si scalabila platforma de date distribuite. Din 2015 suntem partenerul DataStax in Romania, singurul pana in prezent.

DataStax, cel mai important furnizor de software de baze de date pentru aplicatii de tip cloud, accelereaza capacitatea intreprinderilor, agentiilor guvernamentale si integratorilor de sisteme pentru a alimenta numarul exploziv de aplicatii de tip cloud care necesita distributie de date peste centre de date si cloud, prin utilizarea platformei noastre sigure, simple din punct de vedere operational, avand la baza Apache Cassandra™.

Elastic
Elastic este raspunsul nostru natural la cerintele companiilor legate de utilizarea datelor structurate si nestructurate, scalabile si in timp real.

Elastic este companie specializata in construrea de aplicatii software ce se bazeaza pe cautarea, vizualizarea, analiza si monitorizeaza datelor din orice sursa in orice format si in timp real.
Astazi mii de organizatii, inclusiv Cisco, eBay, Dell, Goldman Sachs, Groupon, HP, Microsoft, Netflix, New York Times, Uber, Verizon, Yelp si Wikipedia, utilizeaza suita Elastic: Elastic Stack, X-Pack si Elastic Cloud.