Crestem impreuna

Suntem pasionati de solutiile software inovatoare, care transforma datele brute in informatie valoroasa pentru companii! De aceea am ales parteneri pe masura.
Suntem primul partener Qlik din Romania, oferind solutiile de Business Intelligence Qlik inca din 2004!

Iar initiativele noastre legate de solutii Data Warehouse si Big Data ne-au condus catre DataStax, cea mai rapida si scalabila platforma de date distribuite. Din 2015 suntem partenerul DataStax in Romania, singurul pana in prezent.

KT Labs a dezvoltat solutii modulare care extinde perfect platforma Qlik. Am testat aplicatiile si am inteles imediat beneficiile. Suntem astazi alaturi de KT Labs si folosim solutiile KliqMap si KT Labs’ Planning Suite pentru a crea un mediu complet integrat si interactiv, unde analiza si simularea pot fi efectuate in contextul real al proceselor de afaceri.
Continuam sa raspundem solicitarilor clientilor nostri prin solutiile de business potrivite.


Qlik (NASDAQ: Qlik), este lider in piata solutiilor business intelligence si data discovery. Prin intermediul celor mai cunoscute produse Qlik View si Qlik Sense, Qlik pune la dispozitia companiilor din intreaga lume solutii de data discovery asociativ, intr-un mediu vizual, de tip self-service, care are capabilitati avansate pentru integrarea datelor din surse multiple,guvernanta, lucrul colaborativ si acces personalizat la informatiile relevante de pe oricedispozitiv: laptop, tableta sau telefon.
Peste 38.000 de clienti se bazeaza pe solutii Qlik pentru a pune ordine in informatii provenite din surse variate, explorand relatiile scunse dintre date care duc la descoperiri ce dau nastere unor idei bune.

KT Labs, furnizor de software irlandez privat, ofera o abordare agila si disruptiva pentru lumile Corporate Performance Management si GIS. KT Labs a dezvoltat o solutie modulara care extinde perfect platforma Qlik, atat QlikView, cat si Qlik Sense.
Adoptat deja de principalii integratori de sistem in peste 30 de tari, software-ul KT Labs este extrem de util in construirea si implementarea aplicatiilor de planificare rapida cu o fractiune din timpul si costurile impuse de alte produse. Usurinta de modelare si bogatia caracteristicilor se extinde in continuare prin integrarea cu ArcGIS, platforma lider GIS a ESRI pentru cartografiere si analiza spatiala.

DataStax, cel mai important furnizor de software de baze de date pentru aplicatii de tip cloud, accelereaza capacitatea intreprinderilor, agentiilor guvernamentale si integratorilor de sisteme pentru a alimenta numarul exploziv de aplicatii de tip cloud care necesita distributie de date peste centre de date si cloud, prin utilizarea platformei noastre sigure, simple din punct de vedere operational, avand la baza Apache Cassandra™.


Peste 500 de companii la nivel global, precum Netflix, Safeway, ING, Adobe, Intuit, Target si eBay, folosesc in prezent solutiile DataStax.