Despre Relevance

Echipa Relevance Management implementeaza cu pasiune solutii de Business Intelligence, Data Warehouse, Big Data si alte aplicatii personalizate pentru companii din aproape toate industriile.

Infiintata in 2004, Relevance este primul partener Qlik in Romania si singurul partener DataStax din Romania. Misiunea Relevance este de a sprijini companiile sa isi implementeze un sistem optim de management al datelor si de luare a deciziilor.

Cateva sute de companii, de la retail si productie pana la materiale de constructii, servicii medicale si banking beneficiaza de experienta echipei Relevance in dezvoltarea de proiecte complexe de business intelligence si data management.

Printre companiile care au ales Relevance se regasesc nume precum Green Group, Danone, Albalact, Raiffeisen Bank, Regina Maria, Automobile Bavaria, AllView, Terapia, Saint Gobain, Cyrom sau ING Bank Romania.


Misiunea Relevance

Credem in oameni si in tehnologie! Pentru ca noi suntem convinsi ca oamenii si tehnologiile potrivite sunt elementele care fac diferenta intr-un mediu de business competitiv. Solutiile noastre raspund nevoii de a lua repede decizii corecte, bine informate.

Stim ca succesul unei companii depinde de deciziile pe care aceasta le ia, in fiecare zi. De aceea, misiunea Relevance este de a sprijini companiile sa isi implementeze un sistem optim de management al datelor si de luare a deciziilor.

In tot ceea ce facem, crestem calitatea vietii pentru clienti, angajati si comunitate. Rezultatul este important, dar la fel de important credem ca este si drumul pana acolo. De aceea urmarim constant ca aceasta crestere sa fie sanatoasa si durabila.

Va dorim decizii profitabile!
Ionut si Valentin

Ionut Toader Valentin Barbu
Ionut Toader si Valentin Barbu
Ionut Toader - CEO & founder

“Fiecare decizie te duce mai aproape sau mai departe de obiectivele propuse. Solutiile BI cu adevarat eficiente sunt “busola” care te ajuta sa iei decizii profitabile mai repede, mai bine, chiar si in conditii economice dificile.”

Valentin Barbu - data solutions & founder

“Ai investit in sisteme informatice si echipamente IT si tot nu pare suficient – rapoartele vin cu intarziere, nu contin exact ce iti trebuie, iar cateodata sunt chiar eronate. Vestea buna e ca se poate si altfel, fara costuri colosale. Lasa-ma sa iti demonstrez.”