DataStax Enterprise

DataStax Enterprise Search

Capacitatea de cautare rapida si de gasire a datelor este o cerinta esentiala a tuturor aplicatiilor de tip cloud. In timp ce nevoia de functionalitate de cautare poate fi comuna tuturor aplicatiilor de tip cloud, integrarea capacitatii de cautare in sistemele construite pentru economia de internet de mare viteza disponibil continuu poate fi extrem de dificila.

DataStax Enterprise este baza de date pentru aplicatii de tip cloud si ofera functia de cautare enterprise incorporata pentru datele Cassandra care scaleaza si functioneaza intr-un mod care satisface cerintele de cautare ale aplicatiilor de tip cloud actuale..


Beneficiile Enterprise Search


Enterprise Search Support

DSE Search contine tot ce este necesar pentru aplicatiile care solicita capacitati de cautare puternice. Cazurile de utilizare sustinute de DSE Search includ: general web, full-text, faceted (categorizare), hit prioritization si highlighting, log mining, rich document (PDF, MS Word, etc.) similarităti de analiza, geospatiale si de social media.

Distributed Search

DSE Search este construit pentru aplicatii de web si mobil (distribuite) care au nevoie de cautarea cu usurinta a datelor inmagazinate in depozitele mari de date care pot fi raspandite in mai multe locatii.

Always-on Search

DSE Search este construit pe arhitectura Cassandra, ceea ce asigura timpul de functionare constant si disponibilitatea pentru operatiunile de cautare.

Live Search

O caracteristica de „indexare live” unica a DSE Search face ca noi date sa fie disponibile instantaneu pentru operatiunile de cautare, ceea ce nu este posibil in cazul majoritatii sistemelor de cautare.

Easy Set Up

Configurarea unui cluster DSE pentru cautare presupune o simpla apasare de buton folosind DataStax OpsCenter.

Online Elasticity

Capacitatea de cautare suplimentara poate fi usor adaugata online pentru a face fata nevoilor oricaror date sau utilizatori pe care o aplicatie le are.

Multi-Data Center and Cloud Search

Operatiunile de cautare pot fi configurate pentru a rula cu usurinta in mai multe centre de date si zone de disponibilitate cloud.

Workload Management

DSE asigura gestionarea volumului de lucru odata cu instalarea, astfel ca sarcinile de analiza nu concureaza cu volumul de lucru de tranzactie sau analitice pentru date sau resurse de calcul.

Solr Compatible

DSE Search mosteneste toata puterea si capacitatile Solr si le foloseste ca baza pentru a crea o functionalitate de cautare enterprise si mai puternica. Oricine este familiarizat cu Solr poate incepe imediat sa dezvolte prin DSE Search folosind aceleasi API precum in cazul Solr.

Integration with CQL and Spark

Sintaxa Search/Solr este integrata cu Cassandra Query Language (CQL) si SparkSQL, aspect ce imbunatateste atat CQL, cat si Spark intr-un mod care sa le permita sa opereze ca limbaje de cautare puternice. Sintaxa Solr poate fi trecuta direct printr-o propozitie WHERE a CQL sau SparkSQL, astfel incat datele sa poata fi cautate prin CQL si SparkSQL, in plus fata de interfata de programare a aplicatiei (API) a Solr.

Visual Monitoring

Functionalitatea de cautare si performanta pot fi gestionate vizual si monitorizate cu DataStax OpsCenter.
DataStax livreaza Apache Cassandra™ intr-o platforma de baze de date construita pentru cerintele de performanta si disponibilitate IOT, web si aplicatii mobile, oferind intreprinderilor o baza de date sigura mereu in functiune, care ramane simpla din punct de vedere operational, atunci cand este scalata intr-un singur centru de date sau prin mai multe centre de date si cloud.


Resurse