Solutii de Data WareHouse (DWH)


Solutiile Data WareHouse au aparut din necesitatea oamenilor de business de a avea rapoarte de activitate si pentru analiza datelor.

O solutie DWH preia datele brute din diversele baze de date ale unei companii, le prelucreaza si apoi le stocheaza sub o noua forma, mai apropiata de necesitatile oamenilor de business.


Ce adreseaza sau care sunt beneficiile solutiilor DWH


Solutiile DWH mentin o copie a informatiilor din sistemele sursa tranzactionale. Aceasta complexitate arhitecturala ofera beneficii precum:

  • Integreaza date din mai multe surse intr-o singura baza de date, astfel incat un singur motor de interogare poate fi folosit pentru a obtine datele necesare.
  • Rezolva problema blocarii bazelor de date tranzactionale, care apare atunci cand se fac interogari de date ce dureaza foarte mult.
  • Pastreaza o istorie a datelor, chiar daca in sistemele tranzactionale acest lucru nu se intampla.
  • Imbunatateste calitatea datelor prin faptul ca datele sunt tratate/procesate unitar, se pot identifica erorile in date si chiar corecta.
  • Imbunatateste timpul de acces la date chiar si pentru interogari complexe, fara ca acest lucru sa aiba un impact negativ asupra sistemelor operationale.
  • Rearanjeaza datele in asa fel incat sa fie utile pentru utilizatorii de business.


Storytelling sau cum am implementat solutii de DWH


In majoritatea companiilor exista mai multe aplicatii software care deservesc diverse zone de business si produc numeroase date.
Si desi fiecare din aplicatii are module distincte de raportare, utilizatorilor nu le sunt suficiente aceste informatii standard – ei au nevoie sa puna impreuna datele din mai multe sisteme (de exemplu ERP si CRM) pentru a le analiza.
Descopera povestea liderului de piata pe segmentul iaurturi si una dintre cele mai importante companii in domeniul lactatelor.


Ce spun utilizatorii? Colaboram cu sute de oameni minunati.Alaturi de tine in proiectul de DWH


Fie ca detineti deja o solutie DWH si doriti sa o imbunatatiti, fie ca doriti sa construiti de la zero o solutie DWH, va puteti baza pe experienta si profesionalismul echipei Relevance. Misiunea noastra este de a sprijini companiile sa isi implementeze un sistem optim de management al datelor si de luare a deciziilor.


Nu stii cum sa incepi?


Impartasim din experienta a sute de proiecte in constructia de solutii care sa corespunda nevoii de informatie utila, livrata rapid catre decidenti, implementate in peste 13 ani.
Te invitam sa testezi atat solutiIe noastre cat si echipa Relevance. Intreaba-ne detalii. Iti raspundem cu drag. Ne poti suna direct la numarul de telefon 0723 507 060 sau ne poti scrie mesajul tau la marketing@relevance.ro si-ti raspundem imediat.


Doresc mai multe detalii despre solutiile DWH


Lasa-ne mesajul tau la marketing@relevance.ro si-ti raspundem cu placere. Alternativ, contacteaza-ne direct la 0756 099 946 sau 0723 507 060.