Solutii de Data WareHouse (DWH)


O solutie DWH preia datele brute din diversele baze de date ale unei companii, le prelucreaza si apoi le stocheaza sub o noua forma, mai apropiata de necesitatile oamenilor de business.


Beneficiile solutiilor DWH


Solutiile DWH mentin o versiune procesata a datelor din sistemele sursa, fiind pregatite sa ofere aceste date mai departe altor aplicatii. De ce e necesar un Data Warehouse:

  • Integreaza date din mai multe surse intr-o singura baza de date, astfel incat un singur motor de interogare poate fi folosit pentru a obtine datele necesare.
  • Rezolva problema blocarii bazelor de date tranzactionale, care apare atunci cand se fac interogari de date ce dureaza foarte mult.
  • Pastreaza o istorie a datelor, chiar daca in sistemele tranzactionale acest lucru nu se intampla.
  • Imbunatateste calitatea datelor prin faptul ca datele sunt tratate/procesate unitar, se pot identifica si chiar corecta erorile in date.
  • Imbunatateste timpul de acces la date chiar si pentru interogari complexe, fara ca acest lucru sa aiba un impact negativ asupra sistemelor operationale.
  • Rearanjeaza datele in asa fel incat sa fie utile pentru utilizatorii de business.


Storytelling sau cum am implementat solutii de DWH


In majoritatea companiilor exista mai multe aplicatii software care deservesc diverse zone de business si produc numeroase date.
Si desi fiecare din aplicatii are module distincte de raportare, utilizatorilor nu le sunt suficiente aceste informatii standard – ei au nevoie sa puna impreuna datele din mai multe sisteme (de exemplu ERP si CRM) pentru a le analiza.
Descopera povestea liderului de piata pe segmentul iaurturi si una dintre cele mai importante companii in domeniul lactatelor.


Ce spun utilizatorii? Colaboram cu sute de oameni minunati.Alaturi de tine in proiectul de DWH


Fie ca detineti deja o solutie DWH si doriti sa o imbunatatiti, fie ca doriti sa construiti de la zero o solutie DWH, va puteti baza pe experienta si profesionalismul echipei Relevance. Misiunea noastra este de a sprijini companiile sa isi implementeze un sistem optim de management al datelor si de luare a deciziilor.


Cum sa incepi un proiect DWH


Impartasim din experienta a sute de proiecte in constructia de solutii care sa corespunda nevoii de informatie utila, livrata rapid catre decidenti.
Ca sa incepi, clarifica cerintele de business: de ce ai nevoie de date intr-un anume fel? In functie de cerintele de business, indentifica sursele de unde trebuiesc colectate datele ca sa obtii ce doresti. Mai departe lucram impreuna.

Poti sa ne intreabi detalii sau sa ne ceri sa te sprijinim in definirea cerintelor pentru noul DWH. Iti raspundem cu drag.


Contacteaza Relevance


Ne poti suna direct la numarul de telefon 0723 50 70 60 sau ne poti scrie la salut@relevance.ro si-ti raspundem imediat.