Clienti (Parteneri)


Dincolo de companii, locale sau multinationale pe care le regasesti mai jos, sunt oamenii.
Colaboram cu sute de oameni minunati din industrii diverse, de la banking, telecom, retail la materiale de contructii, productie sau servicii medicale, din toate departamentele. Deciziile lor de business influenteaza performanta companiilor lor si destinele a mii si mii de oameni. Asadar, simtim din plin responsabilitatea pe care o avem.

Ne-am intalnit, de-a lungul timpului, cu multe provocari in analiza si raportarea informatiilor de business – unele mai simple, alte cu un grad foarte mare de complexitate. Suntem recunoscatori pentru solutiile pe care le-am gasit impreuna cu clientii nostri si care au adus valoare adaugata in fiecare departament. Multumim tuturor pentru increderea acordata si continuam sa sustinem companiile sa isi implementeze un sistem optim de management al datelor si de luare a deciziilor.

Studii de caz:

STUDIU DE CAZ ING BANK ROMANIA

Cu solutia QlikView implementata de Relevance, ING Bank dispune acum de acces la informatii mult mai detaliate despre operatiunile sale, permitandu-i astfel sa ia deciziile necesare pentru imbunatatirea performantei generale a companiei.

STUDIU DE CAZ DANONE

Urmare a implementarii solutiei Qlik in cadrul Danone, timpul de acces si analiza a datelor a fost redus, in acelasi timp cu reducerea resurselor dedicate pentru realizarea raportarilor si analizelor de suport decizional.

STUDIU DE CAZ ELECTROPRECIZIA

Solutia QlikView oferita de Relevance a fost implementata in toate cele 8 societati ale Electroprecizia si este utilizata de top management si de persoanele cheie din principalele departamente – Financiar, Vanzari, Aprovizionare, Marketing si Logistica.

STUDIU DE CAZ CRIS-TIM

Implementarea rapida a solutiei QlikView, cu date din diverse surse de date, usurinta in utilizare au determinat adoptarea QlikView in toate departamentele Cris-Tim, din a doua luna de colaborare.

Recomandat de:

Lucram cu:

Publicat de: